Skocz do zawartości

Nowy katalog firm

xaydestroyer

Rekomendowane odpowiedzi

smaiło jeszcze testujcie!!! chce jeszcze waszych opinii!!! wchodźcie na www.4rg.pl śmiało i krytykujcie! krzywdy mi tym nie robicie ciesze się ze jest takie zainteresowanie katalogiem choć możne i jest do dup*, ale jak to w marketingu i promocji nie ważne jak się mówi ważne ze się mówi myślę ze znajda sie takie osoby które sie tym zaineresuja.. a co do Ciebie MaxPan nie życzę sobie na podawania linków związanych ze mną. ale to sie inaczej załatwi!!! codo opłat to takie były ustawione domyślnie! po zakupie katalogu na allegro (nie kryje się z tym ze skrypt jest kupiony a nie stworzony przez moja osobę) teraz tylko odpowiednia promocja..

POZDRAWIAM i zapraszam na WWW.4RG.PL

Na początku powiem, że nie znam właściciela katalogu i nie mam z nim nic wspólnego.

Nie rozumiem dlaczego tak jedziecie po tym katalogu i jego autorze? Ludzie postują tutaj o wiele gorsze katalogi, również z 0 BL i opłatami na starcie. Że Joomla i Sobi? Niech robi na czym chce. Że opłaty? Jego model biznesowy, jego katalog. Wiadomo, że nikt poważnie zajmujący się pozycjonowaniem nic tam nie doda, więc po co nadaremnie stukać w klawisze, wyciągać jakieś archiwa z allegro czy pisać o jakiejś "wsi" - jak dla mnie to żenada, ale w związku w wypowiedziami w tym wątku.

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

Powiem tak w internecie jest ok: 20.000.000 użytkowników ile osób z nich zna sie na pozycjonowaniu i do tego ma firmy ? powiedzmy ze nawet 5.000.000 co daje nam 15.000.000 a w polsce posiadanie strony internetowej przedsiębiorstwa to racja bytu.

Cos jeszcze wyjaśnić? czy naprawdę nie rozumiecie zagrania?

Zachowanie niektórych jest co najmniej dziwne. Fakt, że może skrypt nie jest do końca odpowiedni ale to jest powód żeby się z tego naśmiewać itp. ? wystarczy napisać co jest nie tak i tyle.

kolega nie rozumie że udostępniłem OGÓLNIE udostępnione dane,

1.od kiedy dane Whois poufne?

2.Strona posiada 2 linki jeden to aukcja w allegro, gdzie dane poufne?

3.Każdy wie ze te katalogi sprzedaje na allegro FOX

reszta bez komentarza. :) dalej włączam ignorowanie użytkownika

Skryptu nie musisz sam pisać bo seokatalogi.pl jest świetny. Ruch to można za kilka zł kupić na allegro lub wygenerować! Liczą sie BL, PR i ilość dodanych wartościowych stron. MaxPan podał tak jak pisał dane nie tajne. Zobacz że 96% (tak myślę:D ) katalogów zaczynało od darmowych wpisów (z tych co jeszcze żyją) a ci co zaczynali od płatnych to może 0.1% zostały (albo mniej). Ja moge na starcie nawet zapłacić o ile grafika będzie fajna + fajny skrypt + będzie już trochę wartościowy.

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności