Skocz do zawartości

jak skonfigurowac gotlinka

Gość radeczek21kr

Rekomendowane odpowiedzi

Gość radeczek21kr

witam mam 50000 punktow w gotlinku, i chcialbym podobalac moje wpisy na preclach mam ich narazie 400, tylko ze jest to moj pierwszy projekt i nie wiem jak sie do tego zabrac. Powiedzcie mi ile mam zaimportowac linkow zeby ta liczba punktow mi wystarczyla i jak skonfigurowac gotlinka

W tematycznym systemie wymiany linków GotLink.pl średni czas wyświetlania Twoich linków na stronach systemowych to 36h
- przydzielenie minimum 15 punktów na link staje się gwarancją generowania pobrań.

to już jakaś informacja, generalnie najrozsądniej chyba było by przydzielić po równo każdemu wpisowi, tylko nie dawaj na ten 'projekt' wszystkich punktów na start.

generalnie nie powiem ci nic więcej, ja marnie mam swoje 20k punktów i mi wystarcza wpakowałem całość dla 5 stron i są efekty

Gość radeczek21kr
W tematycznym systemie wymiany linków GotLink.pl średni czas wyświetlania Twoich linków na stronach systemowych to 36h
- przydzielenie minimum 15 punktów na link staje się gwarancją generowania pobrań.

to już jakaś informacja, generalnie najrozsądniej chyba było by przydzielić po równo każdemu wpisowi, tylko nie dawaj na ten 'projekt' wszystkich punktów na start.

generalnie nie powiem ci nic więcej, ja marnie mam swoje 20k punktów i mi wystarcza wpakowałem całość dla 5 stron i są efekty

hmmmmm tak tu czytam i z tego co pisza inne osoby to na 1 wpis do precla dają od 500-1000 na ok 10 dni ja nie chce dopalac swojej strony tylko wpisy i jeszcze jedno jesli daje 1000 pkt na wpis i po jednym dniu nie mam zadnych pobran to wszystko jest ok linki sie wyswietlaja bo nie wiem czy wszystko ok zrobilem. A wlasnie mam jeszcze jedno pytanie a mianowicie jak ustawic w opcjach Automatyczny przyrost punktów jakie wartosci najlepiej tam powpisywac ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności