Skocz do zawartości

Fizyka Dla Każego - fizyka.dk - wersja pre-alpha

speedziarz

Rekomendowane odpowiedzi

Ja korzystam z Tahomy, kwestia odpowiedniego ustawienia.

Musisz, przy użyciu odpowiednich funkcji, załadować tylko dla IE7 specjalny plik .css w którym poprawisz owe błędy.

PS. Jak dla mnie, to strona powinna mieć tematyczny szablon, bo z takiej bym nie skorzystał - może jestem przewrażliwiony, ale na pierwszy rzut oka to mfa. :P

Ale żeby działała w IE7 chyba nie trzeba wcale tutaj dużych zmian - chodzi o float'y, - mam dwa razy left (lewe menu oraz lewe menu ze środkiem) i raz right, i właśnie to co jest pod right spada na dół w IE7. Słyszałem że to może coś być z definicją clear: both; jednak gdy staram się i tu wprowadzać zmiany (po prostu usuwam tą definicje) i tak nie ma żądnych efektów.

Chyba przerzucę się na tahomę, jeden tylko problem że wtedy czcionka reklam adsense będzie odbiegać....

Skórkę myślałem że dopasowałem do tematyki, le może rzeczywiście przyda się później dodać jakieś fizyczne akcenty ;)

Chciałbym więc żeby ktoś jeszcze spróbował mi pomóc z tym IE7, oraz abyście wypowiedzieli się na tematy SEO optymalizacji.

Fizyka Dla Każdego - zadania z fizyki wzory z fizyki fizyka dla gimnazjum fizyka dla liceum matura z fizyki

Dla uczniów gimnazjum i liceum oraz studentów przydadzą się dobre wzory fizyka z objaśnieniami symboli

Aby nauczyć się fizyki należy uważnie studiować zadania z fizyki wraz z wyczerpującymi rozwiązaniami

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności