Skocz do zawartości

Jaki CMS dla strony sportowej

kokus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jeśli zły dział to przepraszam proszę przenieś w odpowiedni.

Jaki proponujecie CMS pod portal o sporcie??

Znalazłem w necie taki cms wxsport b4rt.rootnode.net/wxsport napisałem do osoby w sprawie dema ale od 3 dni nic nie odpisuje.

A czego oczekujesz po takim CMS'ie? Ile jesteś w stanie przeznaczyć na neigo kasy? Jakie opcje on ma mieć...?

Darmowy to np. php-fusion - całkiem dobry, dużo stron jest na tym oparte i łatwo się nim zarządza

CMS wxsport odpowiada mi

Jak znasz jakieś fajne cmsy pod portal sportowy to podaj adres

Darmowe rozwiązania odpoadają.

Cena za licencje do 150 zł wystarczy ?

Piszesz, że darmowe odpadają, a szukasz płatnych do 150 zł - to lepiej skorzystaj z darmowych, chociażby z joomli bo za taką kwotę to możesz przeznaczyć na serwer.

150 zł Za CMS a wygląd do niego i dostosowanie? Rozumiem, że samemu to robisz?

Nie wiem dlaczego darmowy CMS nie odpowiada - ograniczasz koszta. Tani nie znaczy do kitu.

Nie widziałem tańszego cms niż 300 zł (oczywiście bardziej rozbudowanego niż panel administracyjny tylko) - ale może mam problemy z oczami

veto4brs widzę że w dzisiejszych czasach jeśli nie masz kilku tysięcy złotych na stronę hobbystyczną/portal to nie ma co startować z projektem :P

JereManU pisałem o cmsie WxSport w pierwszym poście napisałem do sprzedawcy skryptu 3 dni temu do dziś nie odpowiedział na mojego maila.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności