Skocz do zawartości

[startup] sklep dla pozycjonerów

pixele

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dla wszystkich zainteresowanych -

Rejestracja w sklepie - tools 4 seo - jest już możliwa

www.t4s.pl

Dla każdego kto zarejestruje się w sklepie przed 29.11 godz 0:00 został przygotowany specjalny powitalny rabat do wykorzystania w nadchodzącym tygodniu na wszystkie dostępne usługi - dokonywanie zakupów i realizacja zamówień możliwa będzie od 29.11 godz 0:01

zapraszamy do rejestracji !!

nie denerwuj się tak, nie jestem z policji

Jakoś mało przekonująco mi to zabrzmiało :P

pixele jak już tak chcesz obsługiwać kompleksowo - wprowadź też budowę zaplecza na sztuki - np. unikalny easydir (skóra, konfiguracja), jakiś WP, jakiś prosty CMS - o ile oczywiście masz na to moce przerobowe.

Może warto też wejść w układ z twórcami oprogramowania - zrobić sprzedaż systemów cms albo softu.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

miło słyszeć że pomysł zyskał uznanie wśród forumowiczów

co do budowy zaplecza na sztuki - pomysł wydaje mi się bardzo fajny i zostanie wprowadzony do oferty - prosiłbym tylko o informację jakich najczęściej skryptów używacie (wp czy joomla są oczywistą oczywistością)

wszelkie pomysły i sugestie będę na bieżąco starał się wprowadzać do oferty

ten sklep ma być dla was - dlatego każda propozycja nie pozostanie bez odpowiedzi

chciałbym aby wytworzyła się z tego platforma na której każdy pozycjoner znajdzie to czego w danej chwili potrzebuje

witam wszystkich

powiem szczerze że nie spodziewałem się takiego zainteresowania :)

teraz na szybko - na wszystkie zapytania i posty odpowiem po 15

sklep jest ciągle testowany, opisy aktualizowane nowe produkty dodawane, regulaminy się piszą itd.

co do danych firmowych - wszystko będzie podane

faktury VAT również wystawiam

proszę o jeszcze 2 dni cierpliwości - w tym czasie zapraszam do rejestracji na stronie - każdy zarejestrowany użytkownik otrzyma rabat powitalny do wykorzystania na wszystkie usługi dostępne w sklepie

obecnie ustalamy wysokość rabatu - zdradzę tylko że na pewno będzie on 2 cyfrowy :)

resztę info po 15 - trochę pracy zostało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności