Skocz do zawartości

[startup] sklep dla pozycjonerów

pixele

Rekomendowane odpowiedzi

Mysle ze kolega musi jeszcze pocwiczyc nad blastami :

https://www.2-small-business.com/forum/inde...profile;u=74102

Pytal ktos o skle ktory dziala od kilku miesiecy za granica :

https://allinonesite.com/

Nie bede podawal pozostalych kilku domen ktore ma ta osoba aczkolwiek sugeruje

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Mysle ze kolega musi jeszcze pocwiczyc nad blastami :

https://www.2-small-business.com/forum/inde...profile;u=74102

Wiesz jak to jest kopił człowiek Xr jeszcze nie zdążył duklanie przeczytać licencje, a już blastuje dla innych, i myśli ze zarobi grubą kasę :)

tylko zachęcam do podejmowania podobnych inicjatyw zdrowa konkurencja jeszcze nikomu nie zaszkodziła - to może tylko podnieść poziom usług a chyba wszystkim nam chodzi o to aby było dobrze i tanio

myślisz ze twój sklep podnosi poprzeczkę?

cena rzeczywiście wyższa powód bardzo prosty - linki edu nie są łatwe do umieszczenia (pakujemy tylko na strony z przedziału PR5 - PR9) im więcej linków w jednym czasie tym więcej pracy

Co zabrania kupić 1 paczka tańsza x 5 szt? bezsensu

usługa pozycjonerska w kwocie
Przypomni prosze jaki to PKD, bo jakoś nie znalazlem

Po pierwsze to chyba logiczne, ze to lewy numer, a po drugie nawet jakby byl tam prawdziwy to watpie zeby komus sie chcialo gadac o 14 w sobote...

Tekst napisałem w określonym celu, moim zamierzeniem było wywołać reakcję osoby która założyła ten temat, skoro zakłada firmę niech ujawni jej dane. Oczywiście zrozumiał to właściciel sklepu i jak widać dane już są. Nie piszę postów na tym forum po to aby je mnożyć w swej ilości od 5 lat czytam bo szukanie informacji bardziej mnie interesuje. Ale serdecznie Cię pozdrawiam i życzę więcej szokująco błyskawicznych i jakże udanych ripost na forum. :)

szybka odpowiedz na niektóre zaczepki

Wiesz jak to jest kopił człowiek Xr jeszcze nie zdążył duklanie przeczytać licencje, a już blastuje dla innych, i myśli ze zarobi grubą kasę :)

kupuje się licencję - czyta się instrukcję :)

myślisz ze twój sklep podnosi poprzeczkę?

myślę że podnosi konkurencję - nie wiem jak to wygląda z poprzeczkami

Co zabrania kupić 1 paczka tańsza x 5 szt? bezsensu

zupełnie nic tego nie zabrania

usługa pozycjonerska w kwocie
Przypomni prosze jaki to PKD, bo jakoś nie znalazlem

tego pytana w ogóle nie rozumiem - PKD ?

z tymi blastami na sprzedaż to ja by tak się nie reklamował na twoim miejscu, ale to tak tylko sugestia.

teraz rozumiem sugestie - nie będę tego komentować

Moim zdaniem kolega spalil sie na starcie -twierdzil ze ma zagraniczny sklep ktory dziala z powodzeniem kilka miesiecy - podalem wam adres sami mozecie ocenic, ze o tym sklepie nigdzie nie ma zadnych informacji.

Po drugie : nie bede juz mu robil wstydu ostatnio widzialem gdzies jego wypowiedz, ze seo zajmuje sie 5 lat - w takim razie na szybko pytanie mozesz pokazac mi strone wypozycjonowana 3 lub 4 lata temu ?

Tego typu przechwalki bardzo latwo jest wylapac.

witam wszystkich

pojawiło się kilka pytań dot. kwestii płatności - jako że sklep jest nową inicjatywą wszelkie płatności dokonywane są po wykonaniu usługi

Dzięki wszystkim za uwagi dot. sklepu

p.s. pozwolę sobie na jeden komentarz dot. osoby it_management - nie mam w zwyczaju komentowania pracy innych dlatego nie będę wchodzić w polemikę z kimś kto zarobił już setki tyś złotych czy posiada firmę w raju podatkowym. - szkoda mi na taką dyskusję czasu.

@pixele a co to jak ma firme w raju to jakiś gorszy czy mniej fajny :(? no trudno masz prawo strzelić foch :D

ale niestety it_ podał sensowne argumenty pochwal sie jakimiś osiągnięciami jeśli nie możesz nam udowodnić swojej obecności w światku SEO swoim stażem na forum :)

PS Nadal nie wiem z kim będę być może współpracować.

PS2 Czekam na start sklepu.

szybka odpowiedz - nie strzelam focha jak mi się to zarzuca :D

po prostu szkoda mi czasu na tego typu polemikę - wolę dopracować swój projekt.

co do it - jego sprawa gdzie ma frmę kogo zatrudnia ile zarabia czy jakie testy przeprowadza itd. niech mu idzie jak najlepiej

ja nie komentuję jego pracy i tyle - co do samej osoby mam swoje zdanie i to mi wystarcza

nie będę wchodzić w personalne utarczki bo to do niczego nie prowadzi

i na koniec - temat dotyczy sklepu oferującego narzędzia dla pozycjonerów

Start sklepu za 3 h :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności