Skocz do zawartości

[startup] sklep dla pozycjonerów

pixele

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Napisałeś że wszelkie platności są dokonywane po wykonaniu uslugi , niestety na stronie nie ma takiej opcji ani informacji na ten temat.

Ok pomimo tego zamówilem 2 rózne uslugi i zaplacilem, zobaczymy co będzie dalej.Nie skreślam sklepu ale moim zdaniem jest dużo blędów takich jak:

Brak szczególowych informacji na temat uslug

Zbyt malo danych kontaktowych jak na firmę

Ale życzę powodzenia i jeśli będzie wszystko ok to na pewno zdobędziesz dużo klientów.

witam wszystkich

del cyt

chciałem tylko zaznaczyć że oficjalnie ruszamy w poniedziałek :D - za wszelkie niedoróbki z góry przepraszam będę nad tym usilnie pracować

odnośnie zapłaty za zamówienia - proszę wybierać formę płatności przelew to powinno obecnie rozwiązać ten problem

odniosę się również do zarzutów o moje małe doświadczenie w branży - nie będę się przechwalać ile i co zrobiłem bo temat nie tego dotyczy

tematem jest sklep z dostępem do softu

mnie nie interesuje dlaczego ktoś wybrał taką a nie inną frazę do blasta albo co zrobi z raportami

właściwie ten sklep powinien się nazywać murzyn albo bardzo tani pracownik :)

na tej zasadzie działają sklepy - klient kupuje dany towar(usługę) i nikogo nie interesuje po co mu to i czy umie tego używać

wstępnym pomysłem było połączenie sklepu z VPN'em albo dedykiem z zainstalowanym softem aby każdy kto wykupi daną usługę sam ją sobie skonfigurował ale na to rozwiązanie po pierwsze nie pozwalają licencje po drugie koszt przedsięwzięcia był nieopłacalny

dlaczego powstał sklep - powód jest bardzo prosty

jedni sprzedają blasty inni teksy a jeszcze ktoś inny precluje albo kataloguje

tutaj jest to wszystko w jednym miejscu

miłym akcentem na koniec chciałbym oficialnie ogłosić wielkie otwarcie :(

Startuję w tych zakupach, zamówienie złożone, w formularzu ładnie rabat zaliczyło. Przelew wykonany choć po kliknięciu uciekło mi info z kontem i miałem problem go odszukać. Czekam z utęsknieniem na realizację. Mam nadzieję, że wraz z upływem czasu zostaną uzupełnione opisy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności