Skocz do zawartości

[startup] sklep dla pozycjonerów

pixele

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ciekawy sklep, szczególnie dla takich osób jak ja - "pozycjonera hobbysty" który lubi testować wiele rzeczy a nie koniecznie odrazu kupować narzędzia do tego potrzebne. Brakuje mi takich rzeczy jak np: bazy prywatne pod publikera, templatki pod zapleczówki, jakieś gotowe schematy zaplecz... . Ze swojej strony mam nadzieje że projekt będzie się dynamicznie rowijał.

Gigacat - moderowany katalog stron

Witam wszystkich po chwili nieobecności

co zrobiliśmy

kilka zmian które nastąpiło na stronie

zgodnie z oczekiwaniami klientów wprowadziliśmy

Co planujemy w najbliższym czasie

• zostaną wprowadzone mocne linki z PR, guestbooków, seokatalogów oraz dofollow
  • Jeśli pojawi się zainteresowanie - wprowadzimy do oferty boty pisane pod użytkownika

przygotowaliśmy również w tym tygodniu pakiet bonów rabatowych

bony są do jednokrotnego wykorzystania i w zależności od bonu obniżają wartość od 5% - 50% !! (innymi słowy kto pierwszy ten lepszy :) )

G5U7JA2N

23ZLII0I

O78H4DS4

RBFZX767

1DHI0K0V

OBVO2XNZ

UY43LDX9

29BSCTOJ

KGZP4RXJ

I6EOEMES

dziękujemy wszystkim za miłe słowa dot. projektu

@netbusters group - ciągle jesteśmy - choć adres https://sklep.t4s.pl rzeczywiście może być kłopotliwy - pozdrowienia dla dlugopisik.pl ;)

• 3 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...

logo.gif

Sklep dla pozycjonerów - Tools4Seo

Specjalna oferta dla stałych klientów!

Każdy kto wydał/wyda minimum 300zł w naszym Sklepie SEO na dowolne usługi będzie mógł zakupić usługę submisji artykułu w programie Article Samurai w promocyjnej cenie - 100zł!

Ostatnimi czasy soft ten bije na głowy konkurencję. Umożliwia znaczne podniesienie pozycji strony pozycjonowanej!

Efekt jest zdumiewiający co potwierdzają liczne pozytywne opinie o tym produkcie.

Dodam również, że sprzedanych zostało jedynie 500 sztuk tego produktu i aktualnie nie ma możliwości zakupienia tego softu.

Tak więc jesteśmy jako nieliczni w posiadaniu tego świetnego narzędzia.

Do wszystkich klientów, którzy spełniają podane warunki w ciągu kilku najbliższych dni zostanie rozesłana oferta.

Zapraszam do kontaktu:

Kontakt

mirek@t4s.pl

https://t4s.pl

Tools4SEO

PiXeLe Piotr Lewandowski

ul.Radzikowskiego 65f

31-315 Kraków

NIP 679 256 97 81

REGON 120268758

Programista Prestashop/Wordpress -> www.skyseo.pl oraz kosiarki spalinowe łódź

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności