Skocz do zawartości

Strasznie długie wczytywanie się DirectAdmina

Darek1970

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanko: czy Wam też tak długo wczytują się panele DirectAdmina w Seo hostingach?

W obu. które aktualnie testuje: lokoz i neteasy czas wczytywania często kończy się komunikatem, że strona się nie zgłasza. Czy to rzecz chrakterystyczna dla Seo hostingów, czy ja mam akurat pecha?

Mam kilka kont na kei czy webd i wiem jak potrafi zmulać DirectAdmin (zwłaszcza webd nie jest demonem szybkiego zbierania się). ale to co tu się dzieje przekracza wszelką cierpliwość.

Żeby była jasność, zanim odezwą się urażeni ludzie od tych hostingów - pytam tylko czy inni tak mają?

W sumie: szukam SEO hostingu, gdzie podłaczenie kilkunastu domen, przydzielenie IP i konfiguracja będzie do ogarnięcia w 3 kwadranse z przerwą na fajkę, anie takiektóre powodują przerwę na fajkę między jednym a drugim odświeżeniem strony.

Może mi ktoś coś doradzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności