Skocz do zawartości

pozycjonowanie48.pl

eizomaster

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Zastanawiam się nad pewną zmianą na pozycjonowanie48.pl

Pytam Was o zdanie ponieważ chcę stworzyć przydatne miejsce dla wszystkich i sam z niego korzystać. Otóż korzystając z domeny, która sugeruje w swojej nazwie dziedzinę typowo informatyczną wpadł mi pomysł do głowy, aby zrezygnować z wielotematycznego precla i zrobić jedynie kategorie z branży IT - nakierowane zwłaszcza na SEO.

Co o tym sądzicie?

Warto robić precla wyłącznie z jednej branży? Zapewne nowych artykułów będzie mniej, jednak treść z całego bloga zrobi się bardziej spójna i moim zdaniem "pożywna" dla gogla... a o to nam chodzi.

Dodaj artykuł z branży: nieruchomości, mieszkania, porady, usługi itp.

Przy okazji:

Zastanawiam się nad pewną zmianą na pozycjonowanie48.pl

Pytam Was o zdanie ponieważ chcę stworzyć przydatne miejsce dla wszystkich i sam z niego korzystać. Otóż korzystając z domeny, która sugeruje w swojej nazwie dziedzinę typowo informatyczną wpadł mi pomysł do głowy, aby zrezygnować z wielotematycznego precla i zrobić jedynie kategorie z branży IT - nakierowane zwłaszcza na SEO.

Moim zdaniem (mogę sie mylić) Google jest troszku uczulone na nadmiar seo na jednej stronie. Proponuje zmienić na profilt techniczny/informatyczny (no z lekkim naciskiem) ale ograniczenie do jendnego tematu chyba nie do końca zda egzamin.

Pozdrawiam

Więc blog zmienił się w szeroko pojęte Artykuły IT.

Zapraszam od dziś do pisania artykułów z dziedzin:

- Ciekawe strony

- Ciekawostki IT

- Elektronika

- Grafika i fotografia

- Gry i rozrywka

- Hosting

- Katalogi SEO

- Laptopy, netbooki

- Marketing i reklama

- Multimedia

- Optymalizacja

- Pozycjonowanie

- Programowanie

- Programy partnerskie

- Projektowanie WWW

- Sklepy internetowe

- Zarabianie w internecie

Chcę z tym walczyć... jak uchronić się przed dc? kopiuję ok. 5 losowych zdań z nowych artykułów, szukam ich w google, jak są - art do kosza... myślałem, że jest to jakiś sposób. Jeśli później ktoś doda ten sam tekst do innych precli to chyba mi to już nie robi? Z tego co wiem liczy się kto był pierwszy? Są może jakieś narzędzia do sprawdzania całych artykułów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności