Skocz do zawartości

pozycjonowanie Anglia, Niemcy

darteye

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

mam takie pytanie, chciałbym wypozycjonować stronę w Anglii bądź inna na rynku Niemieckim

w jaki sposób odbywa się to poza naszymi granicami? Czy na takich samych zasadach działa to

u nich? czy powinienem tez szukać spisów katalogów czy artykułów presell pages?

jak sprawić, aby polska witryna (będąca również z angielskim tłumaczeniem) znalazła sie?

w wynikach użytkowników poza granica? w tym przypadku Anglia.

czy wystarczy, że będę pozycjonować jak każdą inną stosując nasze techniki, a strona po prostu

jak osiągnie wysoką pozycję to automatycznie będzie wyszukiwana również w innych krajach?

Na pewno warto korzystać z katalogów i PP, bo w końcu jakoś linki zdobywać trzeba, a poza tym stawiać zaplecza! Z tym, że tam rynek jest nieco bardziej rozbudowany i będziesz potrzebował po prostu większych nakładów pracy. Jak masz możliwość, kupuj też od czasu do czasu dobre linki za granicą, dodawaj w sygnaturkach na ang./niem. forach linki do stron to też pomoże, oczywiście wszystko z umiarem...

Na pewno warto korzystać z katalogów i PP, bo w końcu jakoś linki zdobywać trzeba, a poza tym stawiać zaplecza! Z tym, że tam rynek jest nieco bardziej rozbudowany i będziesz potrzebował po prostu większych nakładów pracy. Jak masz możliwość, kupuj też od czasu do czasu dobre linki za granicą, dodawaj w sygnaturkach na ang./niem. forach linki do stron to też pomoże, oczywiście wszystko z umiarem...

próbowałeś robić już coś w tej materii? wiesz...budowanie zaplecza na rynek Angielski póki co pod jedną stronę nie bardzo się opłaca, tym bardziej, że robiłbym to dla kogoś i nie wiem czy załóżmy po roku nie zmieni zdania, czyli pozostaje mi google i szukanie "ich" katalogów + linki i fora? ...będę wdzięczny za każde dodatkowe uwagi co myślą inni

Wkłady kominkowe Obrączki ślubne

Uhm, ja w zasadzie na co.uk mam Payg sim cards :) , jak rozumiem chcesz na rynku anglia/niemcy wbic frazę po polsku czy jednak może odpowiednik angielski/niemiecki?

EDIT:

Taka mała uwaga, nie cytuj każdego posta, bo to zbyteczne, jak nikt inny się na razie nie wypowiada w temacie...

mamy taka domene z co.uk więc podstawa jest wykonana, co do anglojezycznej frazy pogadam że znajomym, to on chce być

wypozycjonowany sam działa na tym rynku będzie wiedział jaka frazę wykorzystać, ale prawdopodobnie masz racje

a co masz na myśli przez - ja pozycjonuje na google.co.uk? pozycjonuje się w miejscach o których rozmawialiśmy, czy masz na myśli dodanie do katalogu google.co.uk?

Kursy nurkowania Obrączki ślubne

Czesc

A czy podstrona jakiejs domeny ktora ma wiecej BL,site i pr od strony głownej wplywa jakos dodatnio na pozycje wyszukiwania strony glownej po slowach kluczowych domeny glownej?

dobre pytanie hehh z pewnością będzię miała wpływ na pozycję głównej strony, choć przyznam, że dopiero teraz to sprawdziłem... nawet na myśl nie przyszło mi nigdy sprawdzać PR dla podstron, zawsze myślałem ze PR jest jeden dla całej domeny, jeżeli tylko ta podstrona zawiera również słowa kluczowe występujące na głównej to będzie miało wpływ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności