Skocz do zawartości

Jaki CMS pod dużą stronę dla Statlinka?

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę zrobić dwa bardzo duże blogi tematyczne pod SWL Statlinka, w którym jak wiadomo liczy się współczynnik treści. Z tego też powodu chyba WordPress odpada.

Szukam czegoś prostego, łatwego do instalacji i przyjemnego w obsłudze dla bloga, na którym będzie dużo wpisów, które będzie można rozbić na jakieś kategorię a jednocześnie cały skrypt będzie zajmować mało kodu, żeby współczynnik treści był duży.

Co możecie mi polecić?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

To wolałbym najlepiej wordpressa. Czy ktoś może mi podesłać linka do kilku takich "odpowiednich skórek" żebym mógł sobie wybrać?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

Polecam Funi CMS. Cms pisany był z myślą o SEO i statlinku.

Ja stawiam na tym bardzo porządne strony dla statlinka. Mam wysoki współczynnik treści do kodu. Templatki można samemu łatwo dostosować, jest też klika za free oraz strefa szablonów.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Ok, ja bym też wolał na wordpressie ale wordpress nie da wysokiego współczynniku. Jeśli jest jakaś super optymalna templatka to może ktoś podeśle linka???

Ja jak widzę, że moje linki są w statlinku na wordpressie to widzę stronki, na artykuły mają nawet po 2-3.000 znaków i dwa opisy w modułach po bokach czy na dole.

Czy ktoś z Was na PIKI cms na postawioną jakąś większą stronę, gdzie w kategorii jest kilkadziesiąt artykułów??? Jeśli tak to proszę o linka na prova. Czy w ogóle piko daje taką możliwość czy to raczej coś do prostych małych stronek?

Testowałem Funi. Jest ciekawy, jednak mimo swej prostoty często bardzo problematyczny.

Napisz coś więcej, popracujemy nad tym.

W tym momencie dodałem poradniki do przerabiania własnych templatek, powstała też strefa szablonów, więc jestem otwarty na propozycję. Support działa, można śmiało pytać : )

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

GetSimple podoba mi się, jest bardzo prosty i intuicyjny a do tego PL, tylko jakoś nie widzę możliwości edytowania nazw url, tworzenia kategorii i przypisywania do nich artykułów. Czy odpowiada za to jakiś dodatek?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności