Skocz do zawartości

Fora zamiast katalogów?

eh69

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja tam po forach od lat to robię i mam dobre wyniki. Na 1 forum 100 postów jest lesze niż wpisy a mniej kosztuje czasu. Do katalogów też warto dodawać ale tylko tych lepszych a te szare końcówki olać

zapraszam do mnie na stronę forum - ile napiszecie tyle BL będziecie mieli. Forum przeniosłem z innej doemy pr 5 na inny adres ale teraz wskoczy w nowy roku conajmiej od razu na 4 około 11000 BL ma

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Pozwolę sobie zareklamować listę 50 forów użytkownika shpyo. Wpis na blipie przeczytałem akurat jak temat czytałem, więc nie wypada nie podać linka. ;)

https://blog.shpyo.net/?newsID=227

Ja cały czas pisze, że szukam forów na których można założyć temat z reklamą własnej strony :) A nie wpisać sobie swoje www w profil albo sygnaturkę. Chcę dodać 3 linki na posta 1500 znaków - jak w preclach.

Niestety muszę przyznać że moderatora forum niewiele interesuje co ty chcesz, linki można podrzucić jeśli treść strony zgadza sie z tematem forum, można oczywiście podrzucac na rybkę ale łatwo o ban, dla nich to wqrwiający spam. Możesz w nastym poście podrzucić jeden link, później chwila ciszy, 2-3 czyste posty i następny, to przeważnie przechodzi :)

@Arkaszka Ja nie wiem czy ja nie umiem formułować myśli, czy Wy coś ciężko kapujecie, albo w ogóle nie macie pojęcia o czym piszecie. 3 strony tematu, a ja non stop wałkuję - szukam forów na których można założyć temat z reklamą swojego forum. Taka możliwość często jest na forach dla webmasterów, gdzie można pokazać swoją stronę do oceny.

eh69, chyba jesteś trochę niemiły :)

i sam nie czytasz ze zrozumieniem, a oskarżasz o to innych...

3 linki to mało który moderator zaakceptuje. Jeden z dobrym tekstem i w odpowiednim dziale może przejść.
Niestety muszę przyznać że moderatora forum niewiele interesuje co ty chcesz, linki można podrzucić jeśli treść strony zgadza sie z tematem forum, można oczywiście podrzucac na rybkę ale łatwo o ban, dla nich to wqrwiający spam.

Piszesz o forach dla webmasterów... tylko po do takie kompletnie nietematyczne linki? (chyba że chcesz promować stronę o pozycjonowaniu, internecie, komputerach, www) nie lepiej się trochę postarać, poudzielać i dodać tematyczne?

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

@bunitas może masz rację, jednak przy każdy poście powtarzam o co mi chodzi, a za chwilę ktoś wyskakuje jakby w ogóle nie czytał 3/4 postów w tym temacie. Na PiO płacą za nabijanie postów, czy jak? :)

O forach tematycznych też już pisałem - bezpośrednio związane forum z moją tematyką jest tylko jedno.

Wiem, czytałam cały temat. Dlatego tym bardziej się dziwię, że chcesz się ogłaszać na forach dla webmasterów :)

Lepiej znajdź takie chociaż okołotematyczne i po prostu się udzielaj z linkiem w sygnaturce, z czasem będziesz mógł wstawiać linki i może nawet promować swoją stronę. Forum to społeczność, gdy moderatorzy i forumowicze Cię przyjmą, będziesz mógł sobie pozwolić na więcej..

I to nie jest tak, że nie czytamy o czym piszesz, po prostu piszemy, że raczej nie ma takich forów, na których możesz dodawać wpisy promujące Twoją stronę jak w preclach. Ale to dobry pomysł, aby takie stworzyć;) dzięki :)

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności