Skocz do zawartości

Fora zamiast katalogów?

eh69

Rekomendowane odpowiedzi

szukam forów na których można założyć temat z reklamą swojego forum

Nie szukasz, tylko pytasz o nie :) Jakbyś szukał, to byś korzystał z Google i tylko tego ci mogę doradzić, bo raczej nikt nie będzie miał takiej listy, a podanie dwóch, trzech adresów i tak ci wiele nie da. Musisz przeglądać fora, patrzyć za odpowiednim działem i tam wrzucać posty.

Taki dział ma przykładowo mforum.pl, ale żeby umieścić tam reklamę, trzeba mieć 5 postów w innych działach, więc nie wiem czy warto tyle czasu na to poświęcać. Inne fora też mogą mieć jakieś minimalne wymagania. Ogólnie nie jest łatwo.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Taki dział ma przykładowo mforum.pl, ale żeby umieścić tam reklamę, trzeba mieć 5 postów w innych działach, więc nie wiem czy warto tyle czasu na to poświęcać. Inne fora też mogą mieć jakieś minimalne wymagania. Ogólnie nie jest łatwo.

skłoniłeś mnie do założenia tematu wzajemna reklama

No to czekam na preclo-forum. Z indeksacją forów raczej nie ma problemów :P

wrecz odwrotnie - coraz ciezej zaindexowac linki tego typu. Kiedys wystarczylo zwykle RSS a teraz... :/

@ eh69

:| po co próbujesz zteroryzować forum w celu uzyskania darmowej porady? Jezeli chcesz i wymagasz czegos od kogos to zapłac - wtedy mozesz wymagać. Wiecej zyskasz uprzejmością niż argonackim i chamskim zachowaniem :)

Co do for to moim zdaniem preclo-forum nie ma sensu :P Setki lub tysiace osob dzielące PR3? PR4? - juz lepiej poszukac wlasnego rozwiazania :)

Co do nofollow - kazdy pozycjonujacy powie co innego :) - zasada jest jedna - Link to Link :)

Powodzenia

Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!!

PgJ4c.jpg

nofollow daje cokolwiek?! :) Od strony pozycjonowania...

nie mam czasu czytać całego topicu, ale ostatnio gdzieś parę miesięcy temu było głośno właśnie odnośnie nofollow.

Wcześniej google z takim znacznikiem nie brało linku pod uwagę i dawało mu moc "0".

Teraz natomiast traktuje je podobnie jak linki follow.

Oczywiście słabiej, ale mają moc która pozwala w jakiś sposób piąć się w górę w google. :P.

baner-seostationv2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności