Skocz do zawartości

Co myślicie o grafice na stronie

serwus

Rekomendowane odpowiedzi

Co myślicie o tego typu grafice na stronie?

jakaś strona o zniczach

Wydaje się trochę mało profesjonalna do zastosowania w serwisie.

Mam znajomego, który zajmuje się budowaniem serwisów i mówi że to teraz jest modne i żeby nie używać pastelowych, jasnych kolorów.

Trzy hasła z mojej encyklopedii promuje teraz tj. anglikanizm, działo artyleryjskie - kartauna i aminokwasy. Po resztę haseł musicie sobie sami iść do encyklopedii.

To jakaś prowokacja ? To coś ciężko nazwać grafiką.

Zmień kolegę :)

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Na razie to jest kształt jakiegoś szablonu kodu w który warto byłoby wpasować jakąś grafikę ;)

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

• 1 miesiąc temu...

Dzięki za odpowiedź i opinie.

Artykuły nie są kopiowane, tylko, że bardzo szybko wrzucane na stronę i z początku chciałem, aby każdy artykuł miał inną czcionkę. Stąd taka rozbieżność. Jeszcze wszystkiego nie uregulowałem.

Stopka jest po to żeby serwis był pozycjonowany na te frazy. I faktycznie działa to bardzo dobrze.

Ta stopka jest celowo zrobiona...wygląda nie profesjonalnie? Nie ma to znaczenia! Ważne, że spełnia swoją funkcje!

Teraz poprawiam stronę o szkoleniach i kursach z Opola.

Pewnie niektórzy będą mówić, że nie ma grafiki

Trzy hasła z mojej encyklopedii promuje teraz tj. anglikanizm, działo artyleryjskie - kartauna i aminokwasy. Po resztę haseł musicie sobie sami iść do encyklopedii.

Stopka jest po to żeby serwis był pozycjonowany na te frazy. I faktycznie działa to bardzo dobrze.

Ta stopka jest celowo zrobiona...wygląda nie profesjonalnie? Nie ma to znaczenia! Ważne, że spełnia swoją funkcje!

widzę ty nie wiesz gdzie trafiłeś, jak taki "profesjonalny" jesteś to poco pytasz o rade?

Moje zaplecza wyglądają lepiej, a stopka... nu to sami wiecie..... widzę Pan myśli ze położył Googla na łopatki

na stronie glownej linki zwrotne do katalogów,brak przekierowania 301 w .htaccess

jak obniżyć popęd seksualny
ze stopki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności