Skocz do zawartości

Program partnerski allegro.

messina

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się, czy opłaca się działać w programie partnerskim allegro. Wszędzie pisze, że to jest najlepszy polski program. Dużo opini jest sprzed kilku lat. Ale czy dzisiaj, gdy dużo osób ma już konto na allegro, ten pp się opłaca? Ktoś ma jakieś doświadczenia z tym programem?

Chyba sobie odpowiedziałeś na pytanie w tym poście - kiedyś to można na tym było zarobić na dzień dzisiejszy to słaby biznes miałem to na jednej ze stron o biznesie ruch około 400 osób/dziennie, odsłon 1200 dziennie nic nie zarobiłem reklamę 3 miesiące trzymałem.

praca, darmowe dokumenty - listy motywacyjne

ogłoszenia - praca oferty

oszczędzasz na lokacie - najlepsze lokaty

Dokładnie. Kilka dooobrych lat temu PP allegro się opłacał. Ja już zapomniałem o nim ponad bodajże 3 lata temu, już wtedy większość internautów miała konta.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Ale wiele osób, tzn. przedsiębiorców zakłada konta firmowe i wtedy na takim poleconym można podobno nieźle zarobić - spotkałam się też z takimi opiniami.

To co, przedsiębiorcy mają lepsze warunki ? Jakie ?

Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie.

Chyba mają inne, mniejsze prowizje, ale raczej chodziło tutaj o to, że zarobek uczestnika PP jest większy, gdyż przez rok od rejestracji z polecenia otrzymuje się również jakiś % od prowizji wpłacanej przez użytkownika do Allegro. Jeśli ktoś zakłada konto firmowe to z reguły dość szybko zaczyna wystawiać/sprzedawać większe ilości towarów, płaci więcej prowizji, więc i zarabia ten, z czyjego polecenia się zarejestrował. Mam nadzieję, że dość jasno wytłumaczyłem:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności