Skocz do zawartości

Zarabianie przez internet

Babin

Rekomendowane odpowiedzi

cześć

Trafiłem w necie na interesującą ofertę zarabiania w domu przez neta :

www.praca-wdomu.cba.pl

Od jakiegoś czasu dorabiam sobie pisząc artykuły do pressel pages, aczkolwiek pomimo, że kasa z tego jest ładna, to jest to praca strasznie nudna i monotonna, stąd moje zainteresowanie ofertą, do której podałem link. No właśnie. Wszystko tam jest opisane cacy pięknie, ale niepokojące jest, że aby nawiązać współpracę, trzeba wykupić jakąś stronkę za 39 zł. Co o tym myślicie? Czy to ściema, czy może wiarygodna oferta?

Też kiedyś się nad tym zastanawiałem, ale jak trochę pobędziesz na tym forum i nabierzesz wiedzy

to zobaczysz, że wszystkie wielkie biznesy tego typu to naciąganie klienta:)

Myślisz, że ta "firma" bez adresu nie ma 20 złotych na hosting i domenę, ale będzie miała pieniądze, żeby tobie zapłacić?

Tu nie chodzi nawet o wygląd strony i o domenę. Wiesz dlaczego? Gość robi fake stronkę, zostawia dane osobowe wraz z numerem konta i zapomina o niej. Przypominają mu jedynie o niej przelewy co jakiś czas ludzi, którzy dali się nabrać. slawek22, nie pamiętasz jak sam szukałeś kiedyś na pewno takich sposobów na zarobek w sieci?:D Każdy pozycjoner tak zaczyna;)

Drobniutki przekręcik na krótką metę. Nie ma co się dłużej zatrzymywać nad takimi "ofertami". W internecie jest sporo takich naciągaczy, ale tak jak ktoś wyżej napisał łatwo ich rozpoznać chociażby po tym, że mają strony na darmowych domenach.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Że to ściema nie do końca jestem przekonany podany jest adres na stronie. Ale fakt darmowy hosting i domena nie wróży nic dobrego, jak się klika to dalej są już jakieś normalne domeny ale to wszystko jest tak pogmatwane że ciężko dojść ładu, a jak ktoś już jest bardziej rozgarnięty to chyba nie wejdzie w ten interes.

A co najważniejsze grafika to jakiś syf i to powinno być już znakiem STOP.

praca, darmowe dokumenty - listy motywacyjne

ogłoszenia - praca oferty

oszczędzasz na lokacie - najlepsze lokaty

https://e-busines.info.pl/victoria-plus-skandek.html

Wystarczy wpisać nazwę "firmy", która prowadzi tą działalność.

I nie drobniutki przekręcik na krótką metę, bo widziałem tę stronkę już dawno temu.

Co z tego, że był inny adres i layout?

https://niezaleznosc24.cba.pl

Kolejny adres. Inny Lay, dane takie same. Tego typu ofertę widziałem jakieś trzy lata temu w sieci.

I jestem prawie pewien, że ten sam gość, gdyż badziewność kupowanych szablonów do dziś mnie poraża.

Pisanie precli, pisanie postów na forach, tworzenie stron zapleczowych, katalogowanie

te rzeczy jako tako się opłacają na tym najniższym szczeblu rynku:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności