Skocz do zawartości

Katalog Online-24.pl

Vexatus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Zapraszam do umieszczania stron w nowym katalogu na skrypcie SEOKatalog (link w sygnaturze).

Jest to mój pierwszy katalog, powstał kilka tygodni temu, więc będę wdzięczy za wszelkie komentarze i sugestie...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Troszkę niefajnie, że na jednej stronie podkategorii jest tylko 5 dodanych witryn - to sprawia, że jak będzie 100 wpisów to będzie 50 stron :S Wygląda ok, ale nie widzę potrzeby powtarzania liczby robotów, które się pojawiły, na górze i na dole strony. Katalogi DBD Studio - link nie działa. To tak na pierwszy rzut oka.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Fakt, zapomniałem usunąć link prowadzący do podstrony, która jeszcze nie istnieje... Dzięki.:D

Co do ilości wpisów na podstronie kategorii, to ustawiłem na 5, bo nie lubię jak strona ciągnie się w dół jak papier toaletowy. Ale może faktycznie 5 to za mało.:)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności