Skocz do zawartości

DON PRECEL

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem czy dobrze się wyraziłem: chodzi o to, że donprecel nie będzie miał narzędzia sprawdzającego parametry, a jedynie możliwość tworzenia różnych baz precli. Myślę, że to domaksymalnie do 2-3 tygodni będzie gotowe - jeśli nie napotkam po drodze jakichś czasożrących problemów, o wiele szybciej.

Teraz dopracowuję jeszcze odpalanie skryptu z crona przy wielu projektach - w sumie już "prawie" skończone. No i zajmuję się jeszcze dodawarką do katalogów.

No i zajmuję się jeszcze dodawarką do katalogów.

O to chodzi, o to chodzi :) Mikołajki się zbliżają, więc przydały by się obiecane opcje w prezencie :)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

AKTUALIZACJA:

- dodana została obsługa wielu projektów przez Cron.

Teraz wystarczy wprowadzić dowolną ilość projektów i ustawić dzienny limit dodań dla każdego projektu. Reszta już "sama się zrobi".

Dla tych, u których w tym roku Mikołaj nie był (czyli dla niegrzecznych) mam specjalną ofertę:

DonPrecel za 90 złotych. Oferta ważna do wyczerpania zapasów... - o fakcie poinformuję.

Przypomnę, że DonPrecel to full automat dodający przygotowane artykuły do precli na WordPress oraz OmniPress. W jeden dzień można automatycznie dodać kilkanaście tysięcy wpisów!

Program tworzy bezpośrednie raporty z każdego projektu.

Mam takie pytanie dotyczące dodawarki , a mianowicie czy posiada ona możliwość ustalania liczby dodanych artykułów do omnipress na dobę i to samo tyczy się wordpress. Dodawarka powinna posiadać jeszcze dwa pola edycji w które wpisujemy dobowy limit dodawanych artykułów czy to do wordpress czy to do omnipress!!!

__

Nie dodajemy linków do treści posta - od tego jest stopka :P

Czy to narzędzie ma taką opcję, która umożliwia mi następującą rzecz:

wprowadzam kilkanaście artykułów unikalnych, podaję do jakich precli / jakiego precla te artykuły mają być dodane i ustawiam by np. codziennie publikował mi po kolei na preclach, które wybrałem po jednym artykule lub więcej dziennie?

Czy taka funkcja jest dostępna? Jeśli nie to czy jest jakieś inne narzędzie, które coś takiego umożliwia?

Przy najbliższej aktualizacji będzie możliwość wprowadzania wielu baz, a co za tym idzie wybierania konkretnej bazy precli dla projektu.

Przy najbliższej aktualizacji będzie możliwość wprowadzania wielu baz, a co za tym idzie wybierania konkretnej bazy precli dla projektu.

A większą ilość artykułów będzie można wprowadzić tak by narzędzie pobierało sobie po kolei jeden artykuł i dodawało do konkretnych precli?

O tym myślałem, ale tak wstępnie. Żeby tak zrobić, musiałbym nieco przebudować system. Teraz system przy każdym dodaniu wybiera jeden artykuł losowo, zatem nie ma możliwości dodania kokretnego artykułu określoną ilość razy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności