Skocz do zawartości

DON PRECEL

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

czy tylko mi nie chce dodawać do WP 3.0 i wyżej? no i nie chce się rejestrować, sprawdzone na własnych preclach. Do WP 2.92 działa bez zarzutu.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Tak, przewidziane są nowe aktualizacje - projekt nie został porzucony. Sam korzystam z tego programu i aktualizacje na pewno się pojawią. Potestuję również dodawanie na najnowszych wordpresach.

Niestety ostatnio strasznie krucho z czasem. W nadchodzącym tygodniu powinno się coś ruszyć.

• 3 tygodnie później...

Skupiłem się na podnoszeniu skuteczności dodawania (szczególnie jeśli chodzi o najnowsze wordpressy) no i myślę, że mi się udało.

Jeszcze dzisiaj podeślę aktualizację i nową listę precli. W tej chwili nie jestem w stanie podać danych liczbowych, muszę jeszcze pościągać z poczty wszystke udane rejestracje i puścić blaścika - ale już widzę, że jest o niebo lepiej :)

Skupiłem się na podnoszeniu skuteczności dodawania (szczególnie jeśli chodzi o najnowsze wordpressy) no i myślę, że mi się udało.

Jeszcze dzisiaj podeślę aktualizację i nową listę precli. W tej chwili nie jestem w stanie podać danych liczbowych, muszę jeszcze pościągać z poczty wszystke udane rejestracje i puścić blaścika - ale już widzę, że jest o niebo lepiej :)

Ja nic wczoraj nie dostałem, było wysyłane?

Profesjonalna agencja eventowa Everal

Skuteczne pozycjonowanie https://xseox.pl/pozycjonowanie-stron/

Fotobudka 360 Go4Photo

Aktualizacja wysłana.

Głównie została poprawiona skuteczność dodawania do WordPress, teraz dodaje bez problemu do WP w wersji 3.x - oczywiście do skuteczności 100% jeszcze sporo brakuje, więc to jeszcze nie koniec ulepszeń :D

Oprócz tego nowa baza precli (wordpress i omnipress):

OmniPress 224

Wordpress 929

Teraz jestem zadowolony i sam chętnie korzystam z programu ;)

PS

Do dwóch osób poczta nie doszła. Proszę o kontakt jeśli ktoś nie dostał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności