Skocz do zawartości

DON PRECEL

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Usunąłem proxy bo były problemy na wielu serwerach. Pracuję nad wersją, która będzie działała wszędzie.

Jeśli jest problem z licencją, to pewnie jest przeniesione konto hostingowe na inny serwer.

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Aktualizacj do DonPrecel 3.1.

W sumie zostały nieco zwiększone możliwości konfiguracyjne (przycisk konfiguracji dodany poniżej przycisku "wyloguj"), dodane zostały takie opcje jak:

1. Szybkość dodawania.

Dzięki tej opcji można zmniejszyć ilość dodawanych wpisów do projektu nawet do 1 na dzień. Miałem kilka sygnałów o takiej potrzebie.

2. Możliwość wyboru, czy nieopulikowane wpisy mają się pojawiać w raporcie (a dokładniej te, z ciągiem w adresie preview=true).

No, to w sumie tyle :soczek:

No tak, zapomniałem wysłać :jezyk1: Już wysyłam.

Edit. No i z pośpiechu nie zamaskowałem adresów email. Wszystkich strasznie przepraszam, niestety jest to nieodwracalne :)

Nawet jakby to super działało to i tak to dużo za dużo.

Seolighta masz o wiele taniej a narzędzie jest 100x lepsze.

Muszę się jednak dopisać pod postem @Miona.Zrób coś porządnie i zgarniaj za to kase.

Juz się pogubiłem w tych "Super dodawarkach" które powstają jak grzyby po deszczu.

Ktora jest warta zakupu?

Nawet jakby to super działało to i tak to dużo za dużo.

Seolighta masz o wiele taniej a narzędzie jest 100x lepsze.

Muszę się jednak dopisać pod postem @Miona.Zrób coś porządnie i zgarniaj za to kase.

Juz się pogubiłem w tych "Super dodawarkach" które powstają jak grzyby po deszczu.

Ktora jest warta zakupu?

no właśnie dołączam się do pytanie, zastanawiam sie na tą ale jak kolega napisał wysyp ich jest spory każdy chce zarobić, no ale to my wydajemy kasę, więc an co warto ja wydać ??

Ja korzystam z omniadda i swoich dodawarek i jestem zadowolony :(

Moim zdaniem warto mieć kilka narzędzi, bo gdy jedno zacznie zawodzić, możesz tymczasowo zadowolić się tym drugim.

Jest jeszcze publiker, są dodawarki Sylwina. Trzeba poczytać wątki tych dodawarek i samemu zdecydować co będzie Tobie pasować najbardziej.

Ja korzystam z omniadda i swoich dodawarek i jestem zadowolony :)

Moim zdaniem warto mieć kilka narzędzi, bo gdy jedno zacznie zawodzić, możesz tymczasowo zadowolić się tym drugim.

Jest jeszcze publiker, są dodawarki Sylwina. Trzeba poczytać wątki tych dodawarek i samemu zdecydować co będzie Tobie pasować najbardziej.

Witam,

też chiałbym już korzystać z don precela ale jeszcze mi go nie przysłałeś, na priva nie odpowiadasz więc piszę tu.

Lars

• 3 tygodnie później...

Proszę o konkrety na PW albo email. Zobaczymy co tam w trawie piszczy.

Co przychodzi mi do głowy, to możliwa zmieniona konfiguracja serwera. Prosze sprawdzwić czy po odpaleniu wp.php nie wyskakuje warning.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności