Skocz do zawartości

DON PRECEL

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Mi działa, ale zdecydowanie wolniej dodaje.

Przed momentem wysłałem aktualizację, teraz dodaje sprawniej. Jestem w trakcie testu skuteczności. Najpóźniej jutro podam konkretne wartości.

• 2 tygodnie później...

Witam serdecznie wszystkich userów forum :) Mam mały problem z instalacją donprecel na serwerze jupe. Wyskakuje błąd 500. Nie mam pojęcia co jest źle skonfigurowane. Wszystkie chmody jak w instrukcji, pliki wgrane. Czy przyczyną problemów jest serwer jupe czy może donprecel ? Od tygodnia nie mogę sobie sam poradzić ... :) chodzi o wczytanie formularz.php . Tak jakby błąd był po stronie php. Nie czyta tych plików. Pozostałe ładuje bez problemów (moje spostrzeżenia). Dotychczas pracowałem jedynie na NetArt oraz darmowych jak yoyo czy cba. Nie jestem specem w tej dziedzinie. Proszę o pomoc i z góry dzięki !

Jeżeli czegoś nie da się zrobić, potrzebny jest ktoś kto o tym nie wie ... Przyjdzie i to zrobi

Bo to wina jupe. To zabrzmi dziwnie ale są złe chmody ustawione na htaccess. Nie znam się na tym ale u mnie pomogło. Zmieniłem chmody pliku htaccess na 777 i poszło. Możesz to zrobić za pomocą directadmina lub bezpośrednio przez FTP. Nie wiem dlaczego tak się dzieje na jupe ale to pomaga.

seowyszbanner.gif

Niestety błąd wyskakuje dalej (próbowałem różnych kombinacji z chmodami). Kontakt z okazwłoka jest chwilowo utrudniony także jeżeli ktoś z Was mógłby pomóc to będę niezmiernie wdzięczny. Soprano mógłbyś napisać jak masz skonfigurowane ustawienia PHP w DirectAdmin ?

Jeżeli czegoś nie da się zrobić, potrzebny jest ktoś kto o tym nie wie ... Przyjdzie i to zrobi

Jednak mała wina jupe. Nie wiem w czym tkwił problem ale dziś stronka ruszyła ... w trakcie zobaczymy jakie są możliwości donprecla.

Pisałem dziś w sprawie DON PRECLA z pytaniem o crona. Na razie nie uzyskałem odpowiedzi.

Czy ktoś może mi poradzić czy do crona dla tego softu dodaje się adres pliku z www czy bez???

Jeżeli to okaże się pomocne to osobiście dodawałem z adresem www.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności