Skocz do zawartości

DON PRECEL

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na jednym z hostingów na którym zainstalowałem DON PRECLA,

wyskakuje coś takiego; Brak funkcji IMAP.

Czy Jupe ma taką funkcję? czy śmiga komuś ten sofcik na jupe bez kłopotów?

jupe to porażka ciągle internal serwer error - szkoda sobie nim głowy zawracać

druga sprawa skrypt też taki sobie bo ciągle jakieś problemy, podobnie jak z don katalogerem

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

A w tym iswift co jest w poście banerek to pójdzie DON PRECEL, czy nie???

Ile takich instalek może tam pójść jednocześnie pełna parą???

Czy wie ktoś???

iswift jako nieliczny daje rade mimo że serwery są tanie, testowałem na hostit - przekroczenie cpu, jupe - internal serwer error, masternet również odpada

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

• 3 tygodnie później...

Witam mam pytanko czy warto jest robic linki w formacie:

1. {<strong><a title="{ title1 |title2 } " href=%link1% target="_self"> { anchor1 |anchor 2} </a></strong>}

czy tak jak zaleca autor skryptu

2. <a href=%link1% >{ anchor1 |anchor 2}</a>

co o tym sądzicie

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Wiele zależy od samego serwera. Najlepiej przed ustawieniem crona potestować prędkość na hostingu.

Mała aktualizacja jest już prawie gotowa. Nowa baza precli właśnie się robi. 2-3 dni powinna być gotowa.

• 2 tygodnie później...

warol, mam nadzieję że żartowałeś z tą odpowiedzią :blink:

jak działa? to znaczy np. ile precli w jakim czasie i z jaką skutecznością (*edit: chodzi o maksymalną ilość)

jaka baza? to znaczy, czy duża czy mała:) czy same spamy czy też moderowane...

SEO, SEO i SEO

Aktualizacja bazy precli jest już prawie gotowa - na tę chwilę jest około 150 nowych precli, powinno przekroczyć 200.

No i mam dobrą wiadomość - kończymy z działaniem na plikach, z czym był duży problem - przede wszystkim było duże obciążenie serwera. Jeszcze w tym tygodniu postaram się podesłać wersję sql - muszę tylko przygotować panel. Na początek będzie banalny z tego względu, że w sobotę się hajtam i z pięknym panelem nie zdążę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności