Skocz do zawartości

DON PRECEL

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Chodziło mi o narzeczoną nie wiem czy Tobie też ;)

no ale skoro można z kobietą to i pewnie ze skryptem też

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziękuję :lol: Baza precli będzie + 1000. Dziś już będzie gotowa i przesłana na email.

Pod koniec tygodnia lżejsza wersja.

e.

No, już mam. Ilość nowych precli 412.

W bazie było około 900, więc teraz jest około 1300 precli w bazie.

Za sekundkę podeślę nową bazę.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam wszystkich,

dostępna jest AKTUALIZACJA do DonPrecel 4.0!

Zmiany są dość duże, najważniejsza to przejście z plików na działanie na bazie sql. Usprawnia to dodawanie, przechodzenie między projektami. Dzięki temu zniknęły problemy z zawieszaniem się projektów na niektórych serwerach. Również działanie skryptu jest o wiele szybsze.

Została też zaktualizowana baza katalogów.

Aktualizacja została wysłana, jeśli ktoś nie otrzymał, proszę o kontakt.

Napiszę tutaj, bo choć autor odpisuje na mejle, to niestety nie za szybko :-)

1. Mi z tej paczki 1419 WP zarejestrowało 526, też macie mniej więcej na tym poziomie?

2. Jak to jest z tym projektem, preclowanie zaczyna się DOKŁADNIE po 24h od rozpoczęcia poprzedniego dodawania tego projektu?

3. Cron z rejestracja.php działa (no bo utworzyło w końcu te 526 kont, choć liczyłem na znacznie więcej) natomiast cron.php muszę odpalać ręcznie bo nie działa. Nie wiem czemu. Ustawienia Cron Jobs w obu przypadkach są takie same. Dla obu też przychodzą mi mejle potwierdzające z następującą treścią:

PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library

'/usr/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613/homeloader.so' -

/usr/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613/homeloader.so: cannot

open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0

X-Powered-By: PHP/5.2.17

Content-type: text/html

?

...choć przypominam, że rejestracja następowała automatycznie, cron.php zaś odpalam ręcznie.

W Cpanelu mam następujące ustawienia:

php /home/ścieżka/cron.php >/dev/null 2>&1

php /home/ścieżka/rejestracja.php >/dev/null 2>&1

1. Z tego co się orientuję wszyscy mają rejestrację na tym poziomie, ja też ;)

2. Nowe preclowanie zaczyna się po północy.

3. Jeśli chodzi o ten punkt - nie mam pojęcia co to jest. Tak jakby czegoś brakowało po stronie serwera.

3. Jeśli chodzi o ten punkt - nie mam pojęcia co to jest. Tak jakby czegoś brakowało po stronie serwera.

Zatem gdzie sprawdzony serwer pod Donka?

Obecnie przy wywoływaniu ręcznym masz zwykle 500:

Request Timeout

This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.

• 4 tygodnie później...

Na pewno nie będzie rozwijany o nowe funkcje. Aktualizacja związana ze skutecznością dodawania będzie na dniach.

brakuje mi dwóch funkcji w nowym don preclu...A mianowicie edytor WYSWIG przy dodawaniu nowego projektu.. Tak aby dało się dodać obrazek pogrubić tekst dodać obrazek itp

I brakuje mi też w bazie prywatnych precli możliwości usuwania i edycji precli..

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności