Skocz do zawartości

Nowy darmowy katalog - krasnolud.com

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wpisy w innych katalogach będę dodawał w czwartek (czekam na teksty). Będę brał czasami wpis premium by wartość była większa katalogu. Dodatkowo już kupiłem kilka banerów na katalogach stron i szukam kolejnych adminów którzy chcą sprzedać baner lub link.

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Faktycznie fajnie się prezentuje. Z uwag, to wyłączyłbym na Twoim miejscu pobieranie danych z meta. :D

Zaraz wrzucę i od siebie nieco :)

PZDR.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Jak dla mnie to trochę za ciężka ta grafika, poza tym OK. Szybki, pobiera meta tagi, sensownie podzielone kategoria.

Powodzenia w linkowaniu.

Banki korepetycji w Twoim mieście:

- korepetycje wroclaw matematyka,

- poznan korepetycje angielski,

- korepetycje matematyka warszawa

- korepetycje Kraków

Tylko aktualne ogłoszenia z każdej dzielnicy. Zaznacz przedmiot i kliknij dalej, to proste!

• 1 miesiąc temu...

Taki ładny katalog nie mógł się zmarnować dlatego trafił pod moją strzechę > https://www.katalogi.intelekt.net.pl

Parę rzeczy jest jeszcze do zmiany ale to za parę godzin. Jeśli znajdziecie jakiegoś buga - raportujcie będę naprawiał na bieżąco.

Katalog stoi na świeżutkim IPku - zresztą prawie tak jak każdy w naszej grupie. Na dniach ktoś dostanie zlecenie na jego gruntowne skatalogowanie itd.

Oczywiście katalog pozostaje darmowy ale przypomnę moje wymagania: "w miarę unikalny opis" - jeśli dodajecie duplikaty możecie sobie od razu dać spokój bo wraz z wersją 1.4 sprawdzam każdy wpis ;)

Nieco wolniejszą moderacją w ostatnich dniach się nie przejmujcie - wszystko nadrobimy.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności