Skocz do zawartości

[Zlecę] Pisanie komentarzy i opini do produktów

netlider

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Proszę o propozycje cenowe pisania opinii na temat lokali gastronomicznych oraz ich menu. Oczywiście najlepsza była by sytuacja gdyby komentujący faktycznie znał opisywaną restauracje. Chodzi o w miarę przyzwoity realizm a nie maksymalne słodzenie. Interesuje mnie współpraca długo terminowa tak aby było widać realny rozwój strony. Najchętniej podejmę współpracę z kilkoma osobami co zagwarantuje jak myślę różnorodność opisów.

Strona o której mowa to FastMenu.pl . Jeżeli znasz restaurację to możesz coś o niej napisać, jeżeli nie znasz to lepiej pisać coś niezobowiązującego na temat potraw. Interesują mnie rozbudowane opinie czyli zamiast "pizza była smaczna" wolę "otrzymałem pizzę cieplutka i rozpływała się w ustach , wprawdzie serek był lekko przypieczony za bardzo ale i tak smakowała wyśmienicie. Generalnie polecam. Warto spróbować czegoś nowego."

Na tą chwilę interesowało by mnie generowanie przez jedną osobę np. 20 opinii tygodniowo i do takiej ilości proszę się ustosunkować z wyceną. Współpraca długoterminowa rozliczenie raz w miesiącu.

Celem serwisu jest zgromadzenie jak największej liczby menu w jednym miejscu. Powyższe działania mają pomóc rozkręcić stronę. Taka wersja gastronautów tylko bardziej skupiamy się na zawartości menu niż na samym lokalu.

Propozycję proszę przysyłać do końca roku na adres netlider małpiszon o2.pl

Planowane rozpoczęcie współpracy początek przyszłego roku.

Pozdrawiam

Robert

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności