Skocz do zawartości

Pozycja strony... w google

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem ze swoją stroną. Jest na nowej domenie którą linkuje od 2-óch tygodni. Jednak pod hasło na które ją pozycjonuje nie ma jej w google na żadnej stronie sprawdzałem na webpozycja.

Mógłbym prosić o jakieś rady co zrobić aby była w końcu dostępna?

W google jest zaindeksowana bo jak wpisuję site: to pokazuje mi moją stronę.

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

2 tygodnie to nie jest specjalnie długo, zależy też jaka trudna jest ta fraza.

Możesz też wpisać coś takiego w Google: fraza site:adres.pl

Jeśli nic Ci nie wyświetli to musisz poprawić optymalizację na stronie, ale jak pisałem 2 tygodnie to mało czasu więc cierpliwości.

SiteAlert - monitoring stron internetowych

hej,

Wszystko zależy od konkurencyjności słowa, na które chcesz się pozycjonować. I rzeczywiście - 2 tygodnie to trochę mało - zobacz czy w ogólne Twoje linki pozycjonujące zostały zaindeksowane:-)

Klikaj dalej a będzie dobrze:-)

Tylko pamiętaj o umiarze, bo jak domena jest nowa nowa to trzeba ostrożnie i bez nerwów linkować na samym początku:-)

pozdrawiam

----

Sprzedam Publikera, wersja 1.0.4 Biznes. Wystawiam FVAT. Więcej tutaj

Kupie linki i domeny - tematyka: księgowość/rachunkowość + zdrowie/medycyna. Kontakt przez PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności