Skocz do zawartości

aktualizowanie bloga a innej strony

Mus

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że nazwijmy zwykłych stron html nie trzeba aktualizować aby miały wysokie pozycje. Mam kilka stron co siedzą w ścisłych topach a tylko raz na pół roku albo na rok albo jeszcze rzadziej jakieś zdanie dodam. Co najważniejsze jednak - są w indeksie i nie są banowane.

A jak jest z blogami - czy aktualizując tez tak rzadko narażam bloga na bana? Może nie na bana ale na zdeprecjonowanie wartości? Czy od blogów Google "wymaga" więcej w tym zakresie?

Wiem, że nazwijmy zwykłych stron html nie trzeba aktualizować aby miały wysokie pozycje.

Skąd to wiesz?

A jak jest z blogami - czy aktualizując tez tak rzadko narażam bloga na bana? Może nie na bana ale na zdeprecjonowanie wartości? Czy od blogów Google "wymaga" więcej w tym zakresie?

Blogi jak sama nazwa wskazuje. Blogi w praktycy nic nie różnią się od "zwykłych stron html", więcej zależy od linków i samej domeny, ale wypadałoby aktualizować przynajmniej raz na tydzień/daw wrzucić jakiś artykuł.

ff11.jpg

Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności