Skocz do zawartości

Totalny początek z pozycjonowaniem

ziggyx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!Mam od niedawna własną stronę internetową i chciałbym ją jakoś wypromować w internecie.

Poradzcie mi jak to zrobić nie zlecając tego firmą?Czy mam swoje linki dodawać na jakieś fora?

Czy są jakieś proste sposoby aby moglem przynajmniej na 5 strone w google wskoczyc?

Ja nawet nie wiem jaki plik na serwerze jest z całym opisem strony (gdzieś czytałem ze dodać cos do pliku na serwerze)

A narzedzia dla webmasterów na google.pl to już dla mnie totalna porażka...

witam, ja też od nie dawna zajmuję się "pozycjonowaniem" (jeśli można to tak nazwać w moim wykonaniu), ale myślę że jak na początek wystarczy ci 5 strona na google to żadnej firmy zewnętrznej nie musisz zaprzęgać do tego, wyjdzie taniej a przy okazji sam się czegoś nowego dowiesz

Na początku optymalizacja serwisu, potem zadbaj o linki z innych stron (katalogi stron, precle, fora). O tym wszystkim i o narzędziach dla webmasterów możesz poczytać np tutaj: https://www.google.com/support/webmasters/?hl=pl

Ale proponuje zacząć tak jak pisał siler od przyklejonych tematów w dziale dla początkujących na tym forum.

skuteczna-reklama.com.pl - zobacz jak się skutecznie reklamować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności