Skocz do zawartości

[praca] pisanie tekstów

PowerWords

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Poszukuję osób do pisania tekstów pod precele/zaplecze. Teksty muszą być pisane przez daną osobę osobiście i na temat. W związku z tym że obecnie jest wiele osób co napiszą 2-3 teksty na ten sam temat i potem już idzie im o wile gorzej jak wiem z doświadczenia. Proszę osoby zainteresowane o podesłanie 5-10 tekstów po 2000 znaków z tematyki pozycjonowanie stron / reklama internetowa. Zaraz pewno będą krzyki, że napiszecie jak zapłacę ale już tylu osobą płaciłem za bzdety, że teraz nie mam zamiaru. Mail to:capo1987@o2.pl Proszę podać w mailu cenę jaką proponują za 1000 znaków oraz przy jej podawaniu wziąźdz pod uwagę długo terminową współpracę. Na nadesłanie przykładów czekam do jutrzejszego wieczora. Te 5 tekstów pozwoli mi się zorientować jak radzą sobie Państwo z monotematycznością. Proszę też w mailu podać wiek i tel kontaktowy lub gg.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności