Skocz do zawartości

Znikająca strona w wynikach wyszukiwania

sonitum.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z czymś, co mnie samego zaskakuje - wpisuję sobie moją frazę w google. Wyskakują mi wyniki, w których do niedawna moja strona oscylowała pomiędzy 9 a 12 miejscem.

Strony brak.

Ani na pierwszej, ani na drugiej ani też na kolejnych stronach. Już się załamuję, że przesadziłem z linkowaniem, i klikam na dole na przycisk powrotu na 1-szą stronę? I co widzę?

Strona jest, grzecznie na 10 pozycji.

Krótkie pytanie: ocb?!

Dzięki za odpowiedź :aniolek:

Profesjonalne, niedrogie i trwałe nagłośnienie kościołów i obiektów sakralnych.

Oparta na fachowej wiedzy, profesjonalna akustyka pomieszczeń i wnętrz - dla niespotykanego komfortu słuchania muzyki.

Nowy sklep muzyczny w sieci - jedyny oferujący 3-letnią gwarancję na wszystkie produkty.

Mam problem z czymś, co mnie samego zaskakuje - wpisuję sobie moją frazę w google. Wyskakują mi wyniki, w których do niedawna moja strona oscylowała pomiędzy 9 a 12 miejscem.

Strony brak.

Ani na pierwszej, ani na drugiej ani też na kolejnych stronach. Już się załamuję, że przesadziłem z linkowaniem, i klikam na dole na przycisk powrotu na 1-szą stronę? I co widzę?

Strona jest, grzecznie na 10 pozycji.

Krótkie pytanie: ocb?!

Dzięki za odpowiedź :aniolek:

G ma czasem czkawkę, wczoraj też poniosło mi cukier

A podaj adres strony i frazę.

fraza: akustyka wnętrz

strona: ia.sonitum.pl/akustyka-wnetrz/

Po wylogowaniu z GWT wyświetla normalnie -- jest jakiś powód, dla którego jak jestem zalogowany to nie wyświetla?

Oparta na fachowej wiedzy, profesjonalna akustyka pomieszczeń i wnętrz - dla niespotykanego komfortu słuchania muzyki.

Nowy sklep muzyczny w sieci - jedyny oferujący 3-letnią gwarancję na wszystkie produkty.

Wszystko jest ok, wyświetla Ci ją poprawie, a tak jak zostało to już wcześniej napisane - google już tak ma.

Linkuj dalej a będziesz trzymał pozycję.

Co do GWT - jak jesteś zalogowany to wyświetla pozycję nawet gdybyś był poza pierwszą setką.

Najlepiej monitoruj pozycję odpowiednimi programami, a wtedy nie będziesz miał zmartwień.

Wszystko jest ok, wyświetla Ci ją poprawie, a tak jak zostało to już wcześniej napisane - google już tak ma.

Linkuj dalej a będziesz trzymał pozycję.

Co do GWT - jak jesteś zalogowany to wyświetla pozycję nawet gdybyś był poza pierwszą setką.

Najlepiej monitoruj pozycję odpowiednimi programami, a wtedy nie będziesz miał zmartwień.

U mnie też w porządku, końcówka 1 strony

No i wykrakałem - poleciało i jest na drugiej :/

A czy jest jakiś spis dobrych precli? Coś w stylu listy Mar'a dla katalogów?

W sumie dodaję wszędzie teksty pisane z palca, a nie z automatu, więc moderacje mi nie straszne. Problem pojawia się, ze znalezieniem precli :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności