Skocz do zawartości

mieszanie tekstów

adampota

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

czy jest jakies narzedzie online badz do sciagniecia, które jest podobne do tego co jest w publikerze, chodzi mi o tworzenie synonimow

chodzi mi o to zeby majac taki tekst

Np można mówić o takich rodzajach maszyn jak: kątowe, kloszowe, ręczne, indukcyjne, nożne czy stałocieplne.

narzedzie to zrobilo mi z nie go

{Przykładowo|Np|Na przykład} można mówić o takich rodzajach maszyn jak: kątowe, kloszowe, ręczne, indukcyjne, nożne czy stałocieplne.

dokladnie tak samo jak to sie robi w publikerze

moje pytanie jest. Jak wygenerowac taki tekst nie majac publikera ?

@mario i co w tym złego że z synonimizatora? Jeśli tekst jest dobrze zsynonimizowany to czemu mam go nie używać?

jeśli dodajecie do setek seokatów do każdego unikalny opis to szczęścia życze...

{Przykładowo|Np|Na przykład} można mówić o takich rodzajach maszyn jak: kątowe, kloszowe, ręczne, indukcyjne, nożne czy stałocieplne.

Jak masz synonimizować tekst w takiej formie to daj sobie siana lepiej .Dla mnie to nie szynonimizowane zdanie tylko zdanie ze zmienionym wyrazem..

fizyczną niemożliwością jest pisanie z palca. A z jednego tekstu z mieszarki na 400-500 znaków, jeżeli się dobrze zagnieździ można uzyskać kilka milionów różnych tekstów. Więc chyba dodanie do 300 katalogów takiego tekstu nie jest grzechem.

Ja teksty do mieszarki piszę ręcznie. Ile Wam zajmuje robienie tekstów np. w SEO Bohaterze? Bo ja przyznam się, że w ogóle nie korzystam z tej opcji synomimizatora.

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

Ja teksty do mieszarki piszę ręcznie.

I tak się powinno robić! Bo z tych automatów, baz synonimów to potworki wychodzą, a szczególnie gdy jeszcze wyjściowy tekst na starcie średnio się nadaje do czytania. Język to nie matematyka, że wszystko i zawsze się zgadza, a szczególnie język polski. A ponadto zamiast zmieniać tylko po jednym wyrazie, można dawać zamiennik nawet fragmentu zdania. Trwa to wszystko dłużej, ale warto.

jeśli dodajecie do setek seokatów do każdego unikalny opis to szczęścia życze...

Do setek katalogów nie dodaję, bo tyle dobrych nie ma....Do wartościowych katalogów zawsze piszę unikalne.

CLUBBERS to forum muzyczne dla młodzieży zafascynowanej tym co przedstawia sobą muzyka klubowa. Forum Clubbers to cały mój świat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności