Skocz do zawartości

SeoDirector - katalogowanie w płatnych katalogach

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to wygląda ??? Czy skrypt sam dodaje wpisy do katalogów do kolejki do ich dodania tak , że moderator wchodzi tylko do panelu admina czyta i zatwierdza lub nie??? Czy skrypt generuje jakieś odwiedziny stron katalogów i czy można to uznać za odwiedziny dla firm umieszczających np: reklamy banerowe na stronach katalogów???

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Serwisy zawierające ROZMAITE ARTYKUŁY oraz ARTY i ARTYKUŁY

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

API właśnie dziś zrobione. Teraz czekamy na Generała czy dorobi taki moduł W seokatalogu by łączył się z SEOdirector.pl

My zrobiliśmy już prawie wszystko po swojej stronie, użytkownik ma po zarejestrowaniu generowany API klucz który mógł by użyć w SEOkatalog by połączyć się z seodirector.pl i pobrać wpisy wprost do grupy wpisów oczekujących.

Fajnie by było gdyby się to udało, właściciele seokatalogów mogli by sprzedawać swoje multi kody po wiele wyższych cenach, bo w tym momencie katalogery i seolighty i praca na nich są niepotrzebne.

Nawet darmowe seokatalogi można by pod to podłączyć i brać tylko minimalną prowizję za moderacje dla właściciela katalogu, by się nie zrobił śmietnik...

Takie API wiąże się prawdopodobnie z uaktualnieniem seokataloga do najnowszej wersji.

Seodirector.pl ma wbudowaną mieszarkę i długo by teraz pisać trzeba się zarejestrować i spróbować dodać projekt. Tylko od razu mówię API musi być zrobione teraz po stronie seokatalogu.

Dokumentacja została wysłana już do autora seokatalogu, a cale API jest tak zrobiona że można ją też łączyć z każdym rodzajem skryptu katalogu., no tylko trzeba zaimplementować do katalogu jak dawniej się to robiło z płatnościami dotpay sms.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

wiesz ze w tej sytuacji zabierasz prace calkiem preznie dzialajacym katalogerom recznym ? :D

ja w kazdym badz razie swoje katalogi pod to podlacze jesli tylko general napisze wtyczke

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Wiesz ze w tej sytuacji zabierasz prace calkiem preznie dzialajacym katalogerom recznym ?

Ja myślę że oni zaczną wtedy swoją przygodę z seokatalogiem. i będą sami sprzedawać multikody

Tak czy owak, jak General_dept się za to nie zabierze, to poczytam licencje Seokataloga czy można skrypt modyfikować na własne potrzeby, jeśli General pozwoli to zrobię sam taką modyfikację.

Zresztą jak mówiłem api jest ogólno dostępne, tylko trzeba potestować i sprawdzić czy nie ma błędów

Hmm. A czy można ten skrypt podłączyć pod Otwarty MINI? Nie mam seokataloga mam 10 otwartych, ale przyznam ze niezły bałagan się tam robił... Zewsząd atakowane są przez jakieś roboty, obciążają hosting jak niewiem co...

Myślałem o seokatalogach żeby się przenieść... Trochę drogie licencję...

Ciekawe...

Jak ktoś się zna na php / mysql to może się pobawić

Ale do systemu dodawane będą tylko katalogi które nie przepuszczają żądnych automatów. Otwarty musi mieć płatności uruchomione, bo chyba to tylko go strzeże przed publikerem. Wiem że też można to podłączyć z PHPLD, ale tutaj trochę więcej roboty będzie z wdrożeniem...

W Seokatalogu wydaje się zrobić taki moduł jest najłatwiej bo seok jest zrobiony od podstaw przez jedną osobę.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności