Skocz do zawartości

Szybkie pozycjonowanie

goodghost

Rekomendowane odpowiedzi

pierwsza rzecz to oni nie są moimi chelbodawcami, druga specjalnie dałem link tinyurl, aby nie było to tak bezpośrednio pokazane, trzecia rzecz to rzeczwyiście ktoś musi mieć łeb na karku, a swoją drogą to nie jestem aż takim laikiem, jak by Ci się mogło wydawać, z reszta wiele osób udziela się w wątku co jednoznacznie potwierdza zainteresowanie takim wzrostem pozycji w tak krótkim czasie, bez względu na to czy jest to spamowanie czy mocne linki, których Yahoo nie pokazuje

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jestem nowy tutaj na polskim forum ale widze ze naprawde jestescie deczko do tyłu. Xrumer w tych czasach to jest cos takiego jak w polskim SEO Katalogi.

Na szybko przelecialem ta strone i naprawde nie widze nic specjalnego w niej .

1x pr6

1x pr 5

5 x pr 3

pare razy pr1

pare razy pr0

( to jest pr domen nie urlow btw. :) )

Ktos albo recznie dodal pare kont na forach albo malego blascika w xrumerze rzucil.

Sam posiadam liste ponad 140 for pr9-pr4 i naprawde to moze dac takiego blasta ktorego nie uzyskacie w polsce przy setkach tysiecy katalogow pr0-pr3.

Bez problemu doszedłbym na 1sze miejsce w ciagu 14 dni z 'aged domain'. Prawie nikt nie ma tam 'on-site SEO' i minimalne backlinki.

ps. glupie google places psuje robote :/

Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!!

PgJ4c.jpg

@john80 daruj sobie śpiewkę o polskim zacofaniu itd. jak chcesz robić za misjonarza jedź do Afryki może tam Twoja super lista zrobi wrażenie

Na Tobie juz zrobila bo odopowiedziales w temacie. Za misjonarza nie mam zamiaru robić - daruj sobie ironie.

No to Cię, john, bardyt chyba przebił... :)

niektórzy nie tylko się chwalą, ale potrafią coś pokazać ;)

dzięki, bardyt: przetestujemy :(

Nie chwalilem sie - wspomnialem o liscie - nie mialem najmniejszego zamysłu chwalic sie jakimis forami a uswiadomic ze to nie jest spam i fora i profile to sa 'dobre' BLe.

Fajna lista lecz ile z tych for jest 'dofollow' ?

Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!!

PgJ4c.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności