Skocz do zawartości

Szybkie pozycjonowanie

goodghost

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

john80 przesadziłeś z tym zacofaniem Polske SEO nie jest zacofane a jest INNE, ale nie zwracaj uwagi na zaczepki Leni to typowy przedstawiciel typu rusofoba, mam już dawno jego w ingnor , dziwi się jak używa Rumaka skoro wie ze to 100% rosyjski produkt :D

Witam,

Ostatnio miałem zlecenie przygotować stronę pod pozycjonowanie na hasło "catering kraków" i kilka innych, ale głównie właśnie to. Strona:

https://tinyurl.com/2uzu2na

W każdym razie po przygotowaniu, kodu, słów kluczowych etc strona była na 8 stronie na tę frazę. Sama strona nielinkowana, słabiutka, PR0, no może trochę site'u było, choć w zasadzie zmieniłem wszystkie linki, ale zrobiłem przekierowania. Pozycjonowaniem strony zajęła się jakaś firma i po jakiś 2 tygodniach strona jest na 1 stronie w google.pl na oczekiwaną frazę jaką jest "catering kraków". Jak oni to zrobili, żeby w takim czasie wyciągnąć witrynę na 1 stronę wyników wyszukiwania, a tym bardziej, że konkurencja jest naprawdę niemała.

Może jakieś sugestie chociaż?

Pozdrawiam,

gg

Zapraszam tutaj:

https://www.googlecommunity.com/forum/searc...ge-ranking.html

@ MaxPan - dzieki - do mojej listy ignora napewno też trafi - jak połowa żerującego narybku.

Co do tematu to - polskie SEO jest inne. Mozna tak powiedziec poniewaz skierowane jest na slabszych przeciwnikow. Takie frazy jak u nas sa zdominowane w USA/Europie. Ale tez sie nie dziwie bo u nas nie ma jak zarobic na tym :/ - adsense w zlotowkach slabe kliki itd. , po ang. malo co kto umie mowic a tym bardziej czytac jakies poradniki jak zarobic 3000usd dziennie itd.

@ bartek777 - dzieki za liste - chodz jest z poczatku konczoncego sie roku to wiele for np. :

https://forums.mysql.com/profile.php?75,244468

ma niby wysoki PR ale linka tam nie zostawisz ( w profilu ) a jezeli w poscie to wysyoko moderowane sa fora napewno.

@ bardyt - nie bedziesz zdradzał czego ? Bo mi chyba cos umknelo ? Sposobu jak sie dostac na pierwsze miejsce?

Pozdrawiam

https://www.multiupload.com/Z6PDU4NQ53

Macie tutaj te same fora które podał bardyt z aktualnym PR.

Pozdrawiam

Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!!

PgJ4c.jpg

no oczywiście, że o to chodzi, co z tego, że będziesz mógł wstawić link do profilu jak tylko zalogowani użytkownicy mogą przeglądać profile i tym samym widzą link zewnętrzny? przecież bot google nie jest zarejestrowanym userem forum, więc nici z takiego linku, bo jedyne co się pojawi to zaloguj się :jezyk1: btw, większość for niestety ma ustawione nofollow w liku strona www, więc nawet jeśli lista userów i ich profile są dostępne dla użtkowników anonimowych to nadal niewiele to da.

Przed zmianą skryptu na którym postawione jest forum NLP wystarczyło zmienić user agenta na googlebot i tym samym bez logowania można było przeglądać posty. Takich for jest pewnie więcej.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

@ freestyper - Mozesz - nie musisz. Profil musi byc widoczny bez koniecznosci logowania sie - pamietaj ;-)

Tego nie rozumiem do końca ?? możesz rozwinąć temat.

Tak jak pisza koledzy. To tak jak założyc strone i dać na niej hasło - zaindexuje wam ? Googlebocik indexuje tylko to do czego ma dostep i co widzi.

Przed zmianą skryptu na którym postawione jest forum NLP wystarczyło zmienić user agenta na googlebot i tym samym bez logowania można było przeglądać posty. Takich for jest pewnie więcej.

Nie rozumiem ? User agenta? Chyba mowisz o sytuacji gdy jestes administratorem tego forum ?

Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!!

PgJ4c.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności