Skocz do zawartości

Jasiu z tatą pod prysznicem

goreminion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oj wybaczcie, zasnęło mi się ;(

Oto kawał dla kumpla po 3 - im piwie.

Przepis na Pasztet zajęczy

Czy wiesz jaki jest przepis na pasztet zajęczy ?

Idziesz sobie na imprezę.

Ze wszystkich lasek wybierasz najgorszą, najbrzydszą i nie cieszącą się zainteresowaniem.

Bierzesz ją na górę do kibla, rozpinasz rozporek i pchasz w nią tak długo aż pasztet zajęczy.

Z góry przepraszam wszystie Panie;]

pzdr

Banki online - wszystko na temat banki online . Porównanie banków.

• 4 tygodnie później...

Był sobie facet, niedorajda życiowa - żona go robiła w jajo, dzieci nie lubiły, kiepska praca, 20 lat bez awansu, bez pieniędzy itd.,. dla kolegów popychadło. Któregoś razu idzie przez las - patrzy a na drodze siedzi magla żabka I omowi do niego:

- Znam Cię. Znam twoje problemy - wiem , ze jesteś dobrym człowiekiem - pomogę ci. Idź do domu i zobacz jak będziesz żył od dzisiaj. Koleś się popukał w czoło i poszedł do domu. I o dziwo ...ZASKOCZENIE!

...

Żona pięknie ubrana lata wokół niego, dzieci ciągną na spacer. Na drugi dzień w pracy propozycja awansu, kasa się sypnęła, koledzy na okrągło .... Pięknie ! Koleś aż nie może uwierzyć i myśli - muszę pójść do tej żabki i jej podziękować! Idzie do lasu spotyka ta żabkę i mówi:

Tyle dla mnie zrobiłaś, jestem szczęśliwym człowiekiem, odmieniłaś moje życie ! Co mogę dla Ciebie zrobić, może przynajmniej w małym procencie wynagrodzę ci te uczynność.

Żabka na to:

- Przeleć mnie.

A facet z zażenowaniem:

- Ale jak,.... przecież ty taka mała jesteś, jak mam to zrobić ?.....

Żabka - wiesz... mam ograniczone możliwości i nie zmienię się w 25 letnia, piękna, dorodna blondynkę z wielkimi cyckami.... Szczyt moich możliwości, to gdzieś ... 12 lat.

Facet:

- Ok, niech będzie dwunastolatka.

Żaba się w mig zmieniła w 12 tke - facet ja przeleciał.

- ...

- ...

- ... I taka jest prawda Wysoki Sadzie, a nie to, co opowiada ta gówniara!!!

Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem, więc poszedł do lekarza i zapytał co ma robić. Lekarz poradził:

- Jak już Pan będzie dochodził, to proszę się jakoś wystraszyć.

Facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupil pistolet.

Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu podążył szybko do domu.

W domu zastał żonę czekającą nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69.

Facet w pewnym momencie poczuł, że zaraz dojdzie, więc wystrzelił z pistoletu, aby się przestraszyć.

Następnego dnia znów zagościł u lekarza:

- No i jak było? - pyta lekarz

- Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na

twarz, ugryzła penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze...

Siedzi facet na kiblu i stęka. Stęka coraz głośniej, nagle żona przez przypadek gasi światło, a facet:

- O Kur******, kwa mać , ja pier*****, aaaaa kwa mać:D - żona zapala światło, wchodzi o łazienki i się pyta:

- Co się stało!? Co się stało?

Mąż na to wystraszony z ulgą:

- O k**wa , o ja pier****! Myślałem, że mi oczy pękły...

W autobusie siedzi młody chłopak i ciągle wpatruje się w dekolt młodej dziewczyny. Ona nie wytrzymuje i po chwili mówi:

- Chcesz w gębę?

- Tak, a drugiego do ręki.

- Otwierać! Policja!

- Nie zamawialiśmy policji, tylko prostytutki!

- Ale to sąsiedzi nas wzywali!

- Sąsiedzi wzywali, to niech sąsiedzi ruchają

Dlaczego Polska jest narodem wybranym?

-Bo nam prezydent spadł z nieba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności