Skocz do zawartości

Jak się utrzymać

goreminion

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przez kilka dni promowałem frazę Banki online jednakże teraz chciałbym zająć się produkcją innej witryny i zastanawiam się co zrobić żeby nie stracić znacząco pozycji gdy nie będę promował strony ? Ponadto ciągle się powtarza, że wyszukiwarki uwielbiają jak przyrost linków jest na początku mniejszy a potem znacznie większy czyli powinien rosnąć jak parabola, żeby zasymulować popularność powoli rozwijanej witryny.Czy po miesiącu przerwy w pozycjonowaniu strony nie będę w gorszej sytuacji niż teraz ?

Bardzo przepraszam jeśli ten wątek już był rozwijany, ale nie znalazłem go w archiwum

pozdr,

Banki online - wszystko na temat banki online . Porównanie banków.

Jak można promować przez kilka dni frazę? Przypuszczam, że chodzi o stronę z podpisu, a do niej prowadzą 2 BL i to z PIO, więc nie wiem co kolega chce utrzymywać?

Pozycjonowanie to żmudny i długotrwały proces, więc zabierając się do niego trzeba odpowiedzieć sobie na kilka ważnych pytań i postawić cele, obrać strategię i działać, działać i jeszcze raz działać (ale nie o tym temat). Nie ma czego utrzymywać więc nie ma odpowiedzi na pytanie. No ale żeby nie było posądzania mnie o gadanie nie na temat - to sposobem na utrzymanie DOBREJ pozycji po jej OSIĄGNIĘCIU - jest nie spoczywanie na laurach - konkurencja nie śpi.

PS. Nawet to forum znajduje się wyżej na fraze Banki Online niż Twoja strona :)

PS2. Powodzenia i dużo zapału życzę (ale nie tego słomianego)...

Przyznaję się bez bicia że zapał mój jest słomiany :)

Jednakże zastanowiwszy się trochę dłużej osobiście ciekawsze jest dla mnie poświecenie znacznie więcej czasu na nauczenie się xhtml, css, php, mysql, JSP, servlets itp oraz stworzenie na tyle funkcjonalnego portalu żeby sam się pozycjonował. Mam już kilka pomysłów, ale jeszcze brak zdolności ;]

pozdrawiam i dziękuję wszystkich za słuszne uwagi

Banki online - wszystko na temat banki online . Porównanie banków.

stworzenie na tyle funkcjonalnego portalu żeby sam się pozycjonował. Mam już kilka pomysłów, ale jeszcze brak zdolności ;]

Jak stworzysz perpetum mobile pozycjonerskie to wszyscy tutaj będą Cię na rękach nosić :)

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności