Skocz do zawartości

mail z DMOZ ?

BeeR

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mniej widac ze nie prowadziles nigdy katalogu zadnego

ciekawy wniosek... nie będę się rozpisywał bo i po co, skoro 'nie mniej widać'...

a czy dmoz jest elitarny? może kiedyś był... obecnie to po prostu moderowany katalog, nic poza tym. i bardzo dobrze.

tłumaczenie się ilością spamu nie przekonuje mnie, że mając nowe wytyczne nie można wysłać maila do właściciela serwisu z prośbą o usunięcie systemu. w ogóle mnie to nie przekonuje.

Ale w takim razie, skoro redaktorom nakazano takie strony usuwać

tego nie napisałem. mała nadinterpretacja z twojej strony.

a poza forum redaktorów jest coś gdzieś na ten temat?

nie wiem. może na 'zwykłym' forum? aczkolwiek tam chyba sa same prośby o sprawdzenie stanu danej strony.

a poza forum redaktorów jest coś gdzieś na ten temat?

nie wiem. może na 'zwykłym' forum? aczkolwiek tam chyba sa same prośby o sprawdzenie stanu danej strony.

98321[/snapback]

Spytałem, bo jeszcze kilka miesięcy temu na forum redaktorów była głównie dyskusja rodem z "mordowni", a w regulaminie nic nie widziałem o systemach.

powiem ci szczerze, ze nie sledze tych dyskusji. niesamowicie mi sie wleka strony dmozowe i przeglądanie forum to mordęga. poza tym 'posty od ostatniej wizyty' zwracaja kilkutysięczne wartości postów ze wszystkich krajów :rotfl: widziałem po prostu że taka dyskusja się tam toczyła. watek bodajże 'dodac czy nie'. ja nie mam z tym problemów bo dodaje wg. treści strony a nie linków w stopce. no i mam kategorie z którą nie jestem związany więc nie muszę wykańczać konkurencji :D

Pisząc o "mordowni" chodziło mi o ostatnią akcję czystki w kategorii "pozycjonowanie" i pózniejsze dyskusje w polskiej części forum redaktorów. Ja też miałem kategorię "nie związaną ze mną", wywalili mnie i nie wiem kogo mam całować w tyłek, żeby raczył odpowiedzieć na prośbę o przywrócenie logina :rotfl:

[edit] poza wyśmianiem zmian w kategorii World: Polska: Biznes: Marketing: Internetowy: Promocja (w której zresztą mnie oszczędzili) NIC nie zdążyłem "zrobić" :D

Gwarantuje ze nawet jak bys chcial wysylac maile kazdemu, komu odmawiasz, to po pierwszych 50 by ci sie znudzilo. Nawet nie wiesz jakie smiecie i spamy tam ludzie zglaszaja...

98296[/snapback]

Zaraz - ale nikt Cie przeciez nie zmusza do bycia REDAKTOREM.

A jak juz sie zdecydowales to nie rob fochow jak to ciezko pracujesz.

Ten katalog jest dla ludzi.

Jesli przysylaja smieci - trudno - z tym trzeba zyc - a jak zaczyna Cie to wkurzac to chyba czas abys przestal byc owym redaktorem.

Faktycznie ten dmoz to jest strasznie OPEN.

hehe

L.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności