Skocz do zawartości

BL 1001-40001 jak je zobaczyć

GooG

Rekomendowane odpowiedzi

zgred i pandha - co Wy piszecie?

Też jestem ciekawy... Bo póki co nie słyszałem o sofcie który wyciągnie więcej niż 1000 BLi no chyba że działa on na zasadzie, że chodzi sobie po całym necie i sprawdza na każdej domenie linki zewnętrzne i potem akurat jakimś cudem wyłapie że x czasu temu widział do badanej domeny link na stronie x i ewentualnie sprawdza czy nadal tam jest, ale trochę zasobów by na to było potrzeba...

Kluczowe może okazać się zawężenie obszaru poszukiwań.

Też jestem ciekawy... Bo póki co nie słyszałem o sofcie który wyciągnie więcej niż 1000 BLi no chyba że działa on na zasadzie, że chodzi sobie po całym necie i sprawdza na każdej domenie linki zewnętrzne i potem akurat jakimś cudem wyłapie że x czasu temu widział do badanej domeny link na stronie x i ewentualnie sprawdza czy nadal tam jest, ale trochę zasobów by na to było potrzeba...

https://www.opensiteexplorer.org do 10.000 ale powyżej 1.000 trzeba słono płacić ;) (działa tak jak napisałeś, sam crawluje)

Ale to i tak bezsensowne bo jak sprawdzisz te 10 tys to i tak się okaże, że żadnej magii tam nie ma ;)

Załóżmy, że strona ma 5000 BL. Obejrzeć mogę tylko 1000. Na jakiej zasadzie wyświetlany jest ten 1000 linków. Czy są to losowe wybrane linki z całości? Czy może najlepsze linki wg PR? Czy najstarsze, najmłodsze?

Dziękuję za odpowiedź.

Też mnie to zastanawia. Wie ktoś?

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Załóżmy, że strona ma 5000 BL. Obejrzeć mogę tylko 1000. Na jakiej zasadzie wyświetlany jest ten 1000 linków. Czy są to losowe wybrane linki z całości? Czy może najlepsze linki wg PR? Czy najstarsze, najmłodsze?

Dziękuję za odpowiedź.

Też mnie to zastanawia. Wie ktoś?

Moim zdaniem najmocniejsze od 1 pozycji wg Y, ale mogę się mylić :)

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Moim zdaniem najmocniejsze od 1 pozycji wg Y, ale mogę się mylić :D

Kolejność będzie taka:

- mocny link z anglojęzycznej strony

- słaby link z anglojęzycznej strony

- mocny link z polskiej strony

- słaby link z polskiej strony

SB nie da sie wyciagnac wszystkich, ale na 100% wicej niz te 1000 ;]

Jak mowi zgred i pandha - SC + dodatki

Mógłby ktoś nieco rozwinąć jakim dodatkiem/dodatkami można takie linki wydobyć? =) Bo ScrapeBox Backlink Checker pokazuje mi tylko pierwsze 1000 zassane z Yahoo.

@D_S Taka praktyka jest mi znana. Wydaje mi się, że reszcie też chodziło o to, bo nie wiem jak bez dostępu do odpowiedniej bazy wyciągnąć >1000 linków prowadzących do jednego URL.

jeżeli domena jest twoja (w sensie masz dostęp do plików) to tak jak wyżej napisali możesz zobaczyć kompletny raport na majesticseo.com. Po zarejestrowaniu dla własnych domen raporty są za free.

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

jeżeli domena jest twoja (w sensie masz dostęp do plików) to tak jak wyżej napisali możesz zobaczyć kompletny raport na majesticseo.com. Po zarejestrowaniu dla własnych domen raporty są za free.

No rzeczywiście, z tym, że w raporcie pojawia się mnóstwo śmietników i tak naprawdę ciężko wyłowić te porządne backlinki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności