Skocz do zawartości

skrypt pod zaplecze

adampota

Rekomendowane odpowiedzi

czy mozecie polecic dobry skrypt pod zaplecze, obecnie korzystam z worpresa

zazwyczaj na zapleczu mam 5 -10 artykulow, dlatego chcialbym znalesc cos lzejszego

lub druga opcja

czy znacie jakis skrypt spod ktorego moglbym zarzadzac np 100 domenami

zebym nie musial za kazdym razem go instalowac na kazdej domenie

Funi CMS - instaluje się szybko, bez bazy danych, pisany z myślą o zapleczu. Templatki można tworzyć samemu, jest też strefa szablonów.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Dawaj porządne komercyjne - jak są,

a wiemy że nie ma

Właśnie skończyliśmy pracę nad takowym. Jeśli chcesz przetestować - zapraszam. Od przyszłego tygodnia pojawi się w sprzedaży.

Z darmowych używam:

- pikoCMS - leciutki, prosty CMSik na plikach,

- sNews - nieco bardziej rozbudowany, nie jestem wielkim jego zwolennikiem,

- WP - wiadomo.

Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od  mediapremium.pl ?

Poczekajmy do przyszłego tygodnia na nowy porządny soft :)

Ma na myśli link w stopce, w Funi też jest, bo niby czemu w darmowych miałoby nie być, ostatecznie można zapłacić za zdjęcie linka 70 zeta we Funi za wersje non limit - stawiasz ile chcesz

jesli chodzi o piko to jest cos takiego

2. Licencja i autorstwo

Autorem tego CMS-a jest człowiek używający pseudonimu "Mendax", autor bloga "Fabryka Spamu" {https://www.fabrykaspamu.pl}

Skrypt jest na licencji "Creative Commons Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach" (CC-BY-SA) {https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/}, co oznacza, że możesz go dowolnie przerabiać, wykorzystywać i rozpowszechniać, pod warunkiem pozostawienia informacji o autorze oraz przy zachowaniu tej samej licencji.

Przy czym jeśli wykorzystujesz ten CMS do celów komercyjnych, autorowi byłoby miło, gdybyś umieścił klikalnego linka do jego bloga. :(

czyli zadnego linka nie trzeba zostawiac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności