Skocz do zawartości

Darmowy Katalog Stron katalogstron24.eu

hmstudio

Rekomendowane odpowiedzi

Powstał nowy darmowy, katalog stron. Jest moją własnością :D

Moderowany, darmowy, jest on katalogowany, także szybko wzrośnie PR i pozycja w google, mam nadzieję :)

Jeśli dodanie link zwrotny, będziecie dodatkowo w zakładce odsyłające strony.

katalogstron24

Na skrypcie Arfooo.

Strona będzie miała nową grafikę, już niedługo :D

Zostaną też dodane nowe kategorie.

ZAPRASZAM :D

Pisanie prac dyplomowych dla studentów :)

Projektowanie stron internetowych Rybnik, pozycjonowanie i druk materiałów reklamowych.

Link zwrotny nie jest wymagany ale bez wypełnienia tego pola w formularzu nie mogłem dodać strony. Mail w którym mam potwierdzić dodanie strony jeszcze nie dotarł...:)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

dzięki za te cenne informacje:) katalog powstał dopiero, muszę widocznie jeszcze wprowadzić kilka poprawek, jakby ktoś jeszcze jakieś błędy zauważył proszę śmiało pisać:) pozdrawiam

Projektowanie stron internetowych Rybnik, pozycjonowanie i druk materiałów reklamowych.

Zapowiada się całkiem fajnie :) dobrze, że myślisz o nowej grafice i nowych kategoriach bo jak narazie to nie ma ich za dużo. Od siebie prosiłbym o dodanie kategorii "e-booki".

Coś ci się dzieje z serwerem bo przy przeglądaniu katalogu też mi wyskoczyło "Internal Server Error" ale po około minucie wszystko z powrotem działało.

ten serwer był w promocji bo nowa firma, za rok bedzie normalna cena...

myślę czy zrobić rejestrację użytkowników... z pewnością to polepszy jakość katalogu i wpisów, ale czy nie odstraszy ludzi? co myślicie?

Na pewno rejestracja utrudni łatwość w dodawaniu nowych wpisów, jeżeli jednak katalog będzie wart rejestracji, można takie coś wprowadzić. Bez mocy jednak nie oczekuj, że tłumy będą się rejestrować.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Moc to wcale nie jest PR. Moc to liczba backlinków prowadzących do katalogu, a poza tym zaindeksowane strony też są ważne (i szybkość indeksacji nowych również).

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

dziennie kataloguję do ok 18 katalogów... więc będzie chyba dobrze:) i staram się katalogować do wybranych, dobrych...

zmień kolory czcionek kategorii przy dodawaniu wpisów - nic nie widać...

mozna jasniej? nie rozumie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności