Skocz do zawartości

Darmowy Katalog Stron katalogstron24.eu

hmstudio

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

zastanawiam się czy umieścić w moim katalogu dodawanie/wybieranie słów kluczowych czy po prostu z nich zrezygnować?

Pisanie prac dyplomowych dla studentów :)

Projektowanie stron internetowych Rybnik, pozycjonowanie i druk materiałów reklamowych.

Wielki plus dla programisty CMS tego katalogu. Doszedłem do wniosku, że wielu sobie nie radzi z kategoriami typu: domena.pl/kategoria/podkategoria/ bo wprowadzają domena.pl/kategoria-1/podkategoria-10/ . jednak zastanawia mnie w czym programiści widzą problem i podają jednak te cyferki zamiast to ominąć :D

Pozdrawiam

oferuje usługi w zakresie tworzenie stron internetowych

mam do was pytanie... czasami pojawia się błąd przy otwieraniu strony:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@katalogstron24.marcin.pro-serwer.eu and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Podobno może być coś w pliku .htaccess... ale nie wiem co należy zmienić... nie mam pomysłu...

a logi to: PHP Warning: Module 'ssh2' already loaded in Unknown on line 0

macie jakieś pomysły?

Projektowanie stron internetowych Rybnik, pozycjonowanie i druk materiałów reklamowych.

To się pojawia gdy serwer jest przeciążony i tyle... Też to czasami mam, pojawia się może raz dziennie na 1 użytkownika więc nie jest tak źle.

hmmm... bo dziś przez 10 minut tak miałem chyba... a inna strona na tym serwerze chodziła... dziwne ;]

• 3 miesiące temu...

Zapraszam ponownie do katalogu https://www.katalogstron24.eu/

Musiałem zmienić hosting, niestety bazy nie mam juz...

Teraz jest 367 kategorii, więc myślę, że dużo lepiej:)

Katalog nadal darmowy i moderowany.

Zapraszam do wpisów :)

Zapraszam ponownie do katalogu https://www.katalogstron24.eu/

Musiałem zmienić hosting, niestety bazy nie mam juz...

Teraz jest 367 kategorii, więc myślę, że dużo lepiej:)

Katalog nadal darmowy i moderowany.

Zapraszam do wpisów :)

no to teraz to każdy się zastanowi czy warto do Twojego katalogu dodać stronę jak po kilku miesiacach może być to co teraz tracisz bazę i wpisy dodane.

Skuteczny Katalog stron | Niezwykły katalog stron

Z tą bazą to odstrasza. Poza tym dostałem wiadomość o treści:

Potwierdź zgłoszenie strony, klikając na poniższy link.

Confirm your site submission

Darmowy katalog SEO

Jeśli chciałbyś zmodyfikować stronę internetową lub stworzyć nową zapraszamy na

HEKAMA.pl

Projektujemy strony internetowe, strony wizytówki, grafikę, szablony allegro,

bannery statyczne i animowane, loga. Zajmujemy się także szeroko pojętym

marketingiem internetowym.

Gdzie jest ten "poniższy link"? :)

Nie mam bazy, ale to nie moja wina :( teraz już na 100% będzie ok :( A dodanie nie zajmuje wiele czasu, więc myślę, że mocno nie odstraszy... gdyby katalog był płatny, to co innego :)

Błąd z linkiem poprawie do jutra;) Dzięki za uwagę:)

Znalazłem bazę, która ma około 170 wpisów, robiłem backupa kiedyś, muszę ją tylko przerobić :) więc będzie OK:)

ktoś napocił się nad opisem a tu pupa...
To może być rzeczywiście wkurzające, ale ja na przykład profilaktycznie wszystkie wpisy i ich linki zachowuję w plikach. Co jakiś czas sprawdzam, czy katalog istnieje. Jeśli katalogu nie ma, to taki wpis idzie do innego katalogu. Czasem, na początku, miałam takie sytuacje, że się naprodukowałam, napisałam tekst, a admin nie przyjął wpisu, tekst poszedł się paść. A tak, zapisany, idzie do innego katalogu :-)

:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności