Skocz do zawartości

[meteo] Zima zaskoczyła nie tylko drogowców

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

IMHO powiedzenie "zima zaskoczyła drogowców" zawsze było powodem do śmiechu, ale tym razem to faktycznie zima nas zaskoczyła zwłaszcza po całonocnych opadach śniegu jak np dziś w Poznaniu.... W końcu jest dopiero 2 grudnia, a tu takie opady i nadal pada :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ciesz się, że Cię wczoraj w Krakowie nie było... W przeciągu godziny zostaliśmy zasypani :) Dziś ponoć ma być powtórka z rozrywki.

I takie info dla Krakusów: Dziś można jeździć MPK za friko tylko na Spaghetti Monster'a - zostawcie samochody w domu!

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Dokładnie, wczoraj w krk była masakra, nawet z dalszego wyjścia do sklepu zrezygnowałem. A co do jazdy za darmo mpk...wybory za pasem :).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Ja w poniedziałek wyszedłem z pracy o 17 a do mieszkania dojechałem o 22:30 ^^, a to 15km, nie polecam jazdy samochodem po Warszawie :).

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Patrząc z perspektywy czasu to aura wraca do stanu sprzed kilkudziesięciu lat gdzie zima z opadami zaczynała się o tym czasie i trwała do wiosny.... Może być ciężko :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

No to człowiek musi szybko ewoluować i mieć więcej kości by się "rozeszło po kościach"... jak z każdej strony dostajemy w kość :)

Taaaaa nawet z nawiązką "dorosły człowiek tylko 206 kości "

I nadal pada :)

Ja w poniedziałek wyszedłem z pracy o 17 a do mieszkania dojechałem o 22:30 ^^, a to 15km, nie polecam jazdy samochodem po Warszawie :P.

Ja mam co prawda trochę dalej niż 15 km ale trasę z Pragi (Targowa) do Nadarzyna "jechałem" 16.30 - 23.30. :) Dziś nawet nie próbowałem wyjeżdżać.

Ja w poniedziałek wyszedłem z pracy o 17 a do mieszkania dojechałem o 22:30 ^^, a to 15km, nie polecam jazdy samochodem po Warszawie ;).

Ja mam co prawda trochę dalej niż 15 km ale trasę z Pragi (Targowa) do Nadarzyna "jechałem" 16.30 - 23.30. :) Dziś nawet nie próbowałem wyjeżdżać.

Ja z Białostockiej, tj. 100m od targowej na Ursus. Zasypiałem w korku na Jerozolimskich :P.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności