Skocz do zawartości

[meteo] Zima zaskoczyła nie tylko drogowców

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Mam już dosyć z Ursusa do Wa-wy dzisiaj 3 godziny z narażeniem życia przy otwartych drzwiach SKM - k...a zmarzłem jak pies - tak się do pracy śpieszyłem z powrotem 2,5 godz. bo się jakiś znowu pociąg zepsuł na trasie.

masz dosyć pracy na etacie, własna firma? - własny biznes

szukasz pracy? - pomocne materiały: CV wzory

oszczędzasz - lokaty ranking - lokaty bankowe

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no to ciekawa podróż do pracy, mogę pozazdrościć :(

• 2 miesiące temu...

Stosownie odkopię temat, bo w Poznaniu robi się dokładnie tak samo jak dnia 2.12.10 w którym to założyłem topić.

U Was też pada ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mam już dosyć z Ursusa do Wa-wy dzisiaj 3 godziny z narażeniem życia przy otwartych drzwiach SKM - k...a zmarzłem jak pies - tak się do pracy śpieszyłem z powrotem 2,5 godz. bo się jakiś znowu pociąg zepsuł na trasie.

No to mamy ten sam problem kolego ;).

Też mieszkam na Ursusie, a pracuje na Pradze - też jeżdżę SKM :D

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności