Skocz do zawartości

Netaffilation - płatności ?

dzimi83

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy to dobre subforum, ale mam pytanie dla szanownych grupowiczów,

czy któryś z Was ma doświadczenie z tą siecią ? nie ukrywam, że emitując programy partnerskie osiągnęliśmy zysk powyżej 150 zł (minimalny próg do wypłaty). Po miesiącu leady się ładnie zliczyły i mamy kwotę gotową do wypłaty.

Niestety minął 1 dzień miesiąca a my nie dostaliśmy wezwania do wystawienia faktury VAT. Support na edytor@netaffiliation.com milczy.

Ktoś miał podobne doświadczenia ? Ktoś z nimi współpracuje i może się wypowiedzieć na ten temat jak to u nich wygląda ? Lepsza wiadomość była by np: Od 1 do 7 wzywamy "ręcznie" do wystawienia faktur. Bo w chwili obecnej jestem w kropce.

czy któryś z Was ma doświadczenie z tą siecią ? nie ukrywam, że emitując programy partnerskie osiągnęliśmy zysk powyżej 150 zł (minimalny próg do wypłaty). Po miesiącu leady się ładnie zliczyły i mamy kwotę gotową do wypłaty.

Niestety minął 1 dzień miesiąca a my nie dostaliśmy wezwania do wystawienia faktury VAT. Support na edytor@netaffiliation.com milczy.

Ktoś miał podobne doświadczenia ? Ktoś z nimi współpracuje i może się wypowiedzieć na ten temat jak to u nich wygląda ? Lepsza wiadomość była by np: Od 1 do 7 wzywamy "ręcznie" do wystawienia faktur. Bo w chwili obecnej jestem w kropce.

Ok. dla potomnych: Zadzwoniłem i rozmawiałem z jakąś tam miłą panią. Stwierdziła, że nie otrzymali jeszcze płatności od Partnera w związku z czym najprawdopodobniej dopiero w styczniu (sic!) dostaniemy wezwanie do wystawienia faktury.

Trochę to nie poważne aby za leady z Października wypłacać w Styczniu ! Za listopad mamy kwotę cztery razy większą - wygląda na to, że te zyski zobaczymy dopiero w Lutym (bo się będą cały Grudzień zliczać i potwierdzać poprawność a nie daj boże reklamodawca za te leady nie zapłaci na czas...).

A ja myślałem, że Afilo jest kiepską siecią bo rozlicza po miesiącu... :)

Ok. dla potomnych: Zadzwoniłem i rozmawiałem z jakąś tam miłą panią. Stwierdziła, że nie otrzymali jeszcze płatności od Partnera w związku z czym najprawdopodobniej dopiero w styczniu (sic!) dostaniemy wezwanie do wystawienia faktury.

Trochę to nie poważne aby za leady z Października wypłacać w Styczniu ! Za listopad mamy kwotę cztery razy większą - wygląda na to, że te zyski zobaczymy dopiero w Lutym (bo się będą cały Grudzień zliczać i potwierdzać poprawność a nie daj boże reklamodawca za te leady nie zapłaci na czas...).

A ja myślałem, że Afilo jest kiepską siecią bo rozlicza po miesiącu... :)

To możesz sobie pomarzyć, że dostaniesz wypłatę w styczniu. Ja już czekam ze 3 miesiące na to aby "jak to tłumaczyli" otrzymali zapłatę od reklamodawców. Cały czas ponad 50% jest jako "w oczekiwaniu na zapłatę reklamodawcy".

Dają dużą dowolność w reklamowaniu (mailingi, newslettery), niezłe stawki, ale wole mniejsze stawki i mieć pewność ze otrzymam zapłatę w jakimś rozsądnym terminie, mam namyśli pozostale sieci - Novem, Afilo, Adleader.

Z tego właśnie powodu przestałem emitować ich programy.

Kulinarny blog- tylko najlepsze przepisy kulinarne- KulinarnyBlog.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności