Skocz do zawartości

Content pod SWL

kask-18

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, ciekawi mnie takie oto zagadnienie. Podpoiłem kilka sowich stron pod SWL (lepsze i gorsze jeśli chodzi o content) hmm i nurtuje mnie jak ludzie trzaskają tak nieprawdopodobne ilość punktów idące w setki tysięcy punktów ? Nie oczekuje że podacie mi gotowe rozwiązania bo tym pewnie nikt się nie chce dzielić ale prosił bym o nakierowanie na tematy które mogą mnie nakierować, na co zwrócić uwagę Tworząc unikalny i mniej unikalny content. Może jakieś wtyczki do WP (na tym najwięcej mam stron) ale i nie tylko.

Z góry dzięki za odpowiedzi

Profesjonalne tworzenie stron kielce oraz serwisów internetowych

Niedługo udostępnię odpłatnie autorskie oprogramowanie do tworzenia zaplecza pod swl. Program jest o tyle dobry, że można generować nim praktycznie nieskończoną ilość punktów w najpopularniejszych swl'ach. Zastanawiam się tylko ilu byłoby chętnych :(

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Na szybko, może parsujesz jakieś treści -> wrzucasz do bazy sqlite -> piszesz prosty system obsługi -> podpinasz pod to jakies szablony -> wrzutka na xx domen/subdomen -> wracasz do początku i jazda :)

Tutaj mały przykładzik mojego randartsa :)

zawsze możesz wypróbować też strony typu: numery telefonów z całej polski, kody pocztowe i słowa na "a", "b", "c"... ;]

Ale ja zwolennikiem masy śmieci nie jestem.

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

Po prostu trzeba mieć dostęp do jakiejś treści dużej ilości, oczywiście w formie elektronicznej która nie krąży w internecie, robisz import do bazy i śmiga, można jeszcze to wymieszać i już maż treści 2 razy tyle. Ja osobiście myślałem że wszystkie swoje prace ze Uczelni tak wykorzystam łącznie z 1 wersją nieudaną pracy inż. w końcu to jakieś 180 000 znaków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności