Skocz do zawartości

Strona szkoły podstawowej do oceny

soraya

Rekomendowane odpowiedzi

• 7 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nowa tak samo...

Top kiepski

w menu mógłby sie jakoś wyróżniać jakiś element na jaki najedziemy myszką

dziwne dobranie kolorów..

nie podoba mi sie ta moneta w topie

ochydny backgronud

tylko odnośnie wyglądu

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Nie stać szkoły na opłacenie serwera i domeny? Adres strony jest masakryczny

nowa tak samo...

Top kiepski

ochydny backgronud

tylko odnośnie wyglądu

Gusta są różnie. Może 8 osobom na 10 strona się spodoba, Ty będziesz w tej dwójce :D

Linkuj dalej i nie pier*ol

Nie stać szkoły na opłacenie serwera i domeny? Adres strony jest masakryczny
nowa tak samo...

Top kiepski

ochydny backgronud

tylko odnośnie wyglądu

Gusta są różnie. Może 8 osobom na 10 strona się spodoba, Ty będziesz w tej dwójce :zeby:

Ta strona nowa niebawem wejdzie na adres starej czyli na zsplyski.neostrada

Ale jest lepsza niż republica.pl. Nowa strona zastąpi starą. Jak narazie jest w fazie testów na darmowym serwerze republiki.pl

@MAXPAN na serwerach neostrady nie da się nic lepszego zrobić gdyż ten serwer obsługuje tylko html. Niebawem połącze html z flashem, bo tylko taką kombinacje da się zrobić

Przy pierwszej wersji jakoś oczy dziwnie zjechały mi do środka nie wiem może to przezz te kolory i czcionkę a może ze mną jest coś nie tak

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

• 2 miesiące temu...

Mógłbym się kłócić, że taką najlepszą, ale regulamin konkursu nie zakłada niczego konkretnego - a obecnie chyba fajniej byłoby postawić na jakieś innowacyjne rozwiązania skoro dzieci w podstawówce już z iPhonem biegają. A tak to dużo podstron, dużo tekstu, kolory się walają jak chcą i gdzie chcą. No i domena neostrada.pl - wymienicie mnie w liście dobroczyńców jak wam postawię domenę?:)

Gwiazdor.pl dał nam 3 gwiazdki, (jako jedynej szkolnej stronie) onet dał nam 4 gwiazdki, więc coś ta stronka prezentuje. Z regulaminu w II etapie coś tam jednak wynika:

Komisja Konkursowa dokonuje oceny punktowej szkolnych witryn zakwalifikowanych do drugiego etapu biorąc pod uwagę następujące kryteria:

◦zawartość merytoryczna strony (zasób informacji) - 10 pkt.,

◦aktualizacja witryny - 10 pkt.,

◦szata graficzna strony (pomysłowość, kolorystyka, zdjęcia, nawigacja) - 5 pkt.,

◦optymalizacja strony (szybkość ładowania poszczególnych elementów) - 5 pkt.,

◦poprawność językowa, gramatyczna, ortograficzna. - 5 pkt.

◦współpraca pomiędzy uczniami i nauczycielami oraz samodzielność wykonania strony (promowane są strony wykonane i prowadzone w całości przez pracowników oraz uczniów danej szkoły) - 5 pkt.

Jeśli chodzi o domenę to niebawem będziemy mieli własny serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności