Skocz do zawartości

Jaki serwer na stronę www wybrać ?

fabbio

Rekomendowane odpowiedzi

No ok wracając do tematu to myśle że pakiet easyStart w easyisp.pl jest dla ciebie odpowiedni. Co prawda 49 to cena netto ale w sumie będzie to 60 zł . Za taką cenę naprawde warto. Mam konto tam od 4 miesięcy i żadnego zarzutu. Do tego serwery w PL więc strony ładują się bardzo szybko.

Pozdrawiam

Poza kolosalną różnicą między USA i Polską co zresztą potwierdza

moją zasadność wyboru hostingu, zapomniałeś dodać o jednym:

W 99% w Polsce obsługa (tzw. support) jest tragiczny.

Niewiedza, lenistwo, brak zaplecza, czasem zwykłe oszustwo, lekceważenie i chamstwo.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

• 3 tygodnie później...

Dzieki za info; wlasnie sie rozgladam za lepszym serwerem i bedzie to serwer w USA. Obecnie mam konto na livenet.pl i nie jestem zachwycony - ftp wieczorem prawie nie dziala, cPanel sie otwiera w predkoscia 200 bajtow/sek, supportu przez GG nie ma(kiedys byl). Nalapali troche kllientow i nie moga dac juz rade. Cienko...

Tak, ale pingi do stanów są rzędu > 150 ms a do europy 40 - 50 ms niby nic 0,1 sek, ale jak dla mnie jest to widoczna różnica w prędkości ładowania stron serwisu B)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności