Skocz do zawartości

pytanie o forum.maxroy

kedsite

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy wartość merytoryczna tematów na forum maxroy jest warta swojej ceny?

Po jakim czasie od zadania pytania na forum przeważnie otrzymuje się odpowiedź?

Ile osób wypowiada się w każdym temacie?

Pytania do osób, które korzystały z usług tego forum.

Pozdrawiam

Darmowe Programy - Darmowe programy - polecam

byłem 3 miesiące ... może kiedyś jeszcze tam zajrzę.

sądzę, że zrobienie forum za porzadną kase na dostepie daj epoczucie "ważności " ,,, a muchy leca na to :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja bym specjalnie tego forum nie polecał, lepsze jest PiO :)

Oferta firmy Zgoda to najlepszy na polskim rynku węgiel piece piekarnicze który sprzedawany jest na terenie całego kraju w sieci marketów Castorama. Oprócz ekogroszku firma zgoda oferuje również ekogroszek w wygodne do użytku worki 25kg. Dodatkowo zgoda sprzedaje też pozycjonowanie stron.

Prawda jest taka nikt nie sprzeda prawy i swojego doświadczenia za 80zł miesięcznie. Również jest tak samo na PIO dowiadujesz się tylko wszystkiego ogólnie. :jezyk1: Ten co wie siedzi cicho. Taka jest moja Opinia.

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Spodziewałem się więcej, jeśli czytasz dokładnie pio, IMHO nie warto,

powiedziałbym ze to wersja pio bez syfu, bzdur i off-topiców, teoretycznie jeśli cenisz swój czas warto zapłacić tyle z "moderacje ze śmieci" forum pio.

Jeśli masz doświadczenie i wiedzę i na bieżąco monitorujesz blogi, google blog itd - wiele nowego się nie dowiesz, jeśli jesteś właścicielem strony/serwisu/sklepu, i masz konkretne pytania, to wg mnie warto zapłacić tyle i dostać konkretne nieprzekłamane odpowiedzi, a nie informacje od wszytko wiedzących "specjalistów" SEŁO.

Zrobię małą reklamę mądrej kobiecie:), ale gdyby nie Gryszko (Lexy) forum Maxroy'a nie byłoby wartej swojej ceny...

Albo jeszcze inaczej: nowych twórczych , przełomowych;) informacji jest 1-2 na miesiąc, samemu trzeba ocenić czy warto.

Ktoś pisał wcześniej, i popieram, warto wydać miesięczny abonament i zobaczyć na własne oczy czy ten poziom wiedzy jest wart swojej ceny , czy nie dla danego człeka z daną wiedza i doświadczeniem, z pewnością ludzie się tam wypowiadający mają realne doświadczenie w SEO, a nie 5 serwisów na krzyż czy 50-400 spamów na krzyż.:jezyk1:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności