Skocz do zawartości

Moc wpisów w księgach gości

NaJedynce

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

O teście oczywiście nie zapomniałem z tym, że nie miałem czasu za bardzo na rozpisywanie się w temacie, teraz będę aktualizował częściej. Do wczoraj było około 700 BL, sukcesywnie, codziennie dokładałem nowe linki.

Pozycje fraz średniej i łatwiej wahają się w top10, często wpadają na 2-3 dni do top5 po czym lądują na 8-10, dziwne zawirowania. Przez jakiś czas myślałem, że domena załapała filtra, bo wszystkie poleciały na około tydzień poza setkę. Obecnie wszystko się utrzymuje, fraza trudna wylądowała na 15 miejscu.

Zważywszy na to, że dużo ksiąg gości jest anglojęzycznych lub pochodzą z domen .co.uk, .jp, .us, .de itd. zacząłem linkować jeszcze jedną frazę występującą w angielskim oraz polskim języku. W polskim google (około 1mln wyników) w ogóle jej nie widzę, w google.com (około 1,5mln wyników) jest na 14 miejscu

ff11.jpg

Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO!

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Wybaczcie pytanie początkującego - ale będę wdzięczny za odpowiedź.

Swój adres strony wstawiacie w tekście wpisu do księgi czy tylko w polu do tego przeznaczonym?

A jeśli w tekście to normalną komendą htmla?

• 5 lat później...

A który soft teraz obsługuje te księgi? Mam xneo, xrumer, zenek, ale od ponad pół roku nie włączam bo nie mam czasu... może sobie wrócę do tematu?

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności